MusicSurvivor 2. Sezon | 3. Hafta Sonuçları

2 haftadır favorilerim arasında idin ve yüksek puan verdim. Ama bu hafta biraz orta sıralara düşüş yaşarsın puanlarımda. Güzel şarkı ama 2. - 3. hafta şarkıların gibi değil benim için.
Çok fazla sevdiğim şarkılarından biri değil ama kullanmak için doğru zaman gibi.
@OzaN dediği gibi bu şarkının haftası bu bence şimdi bu kız beni görmeliyi ilk hafta kullanmasaydım 2.haftalara koyamaz elimde kalırdı adı intikamdıyı 3.hafta kullanamazdım jest olduda 4.hafta 2 elemeli sistemde sağlam olmazdı indirde diğer ilerki haftalarda kullanamaz hale gelir ama bu hafta 2 elemeli sistemde bana rahat yeter

En iyilerinden yalnız pazara kadar,isyankar vs bekliyorum

Beğenmene sevindim Göksel çok iyi söylemişti

Gayet iyi bir seçim yapmışsın, son zamanlarda dinlediğim bir şarkı. İyi puanlar alacaktır benden.

Bu arada heyecandan unutmuşum.Atacan,Bully,Özgür tebrikler arkadaşlar beklenen sonuçlar
Rica ederim Serhan'cım.
İnşallah senin de ilk 3'e girdiğin günleri görürüz.

Gayet iyi bir seçim yapmışsın, son zamanlarda dinlediğim bir şarkı. İyi puanlar alacaktır benden.
zirve sansı olmasa bile 2 elemeli sistemde bu hafta beni rahat götürür bu hafta kullanmak için en doğru zaman bence senin seçiminde iyi zaten ben 10 altında hiç vermedim sana galiba

zirve sansı olmasa bile 2 elemeli sistemde bu hafta beni rahat götürür bu hafta kullanmak için en doğru zaman bence senin seçiminde iyi zaten ben 10 altında hiç vermedim sana galiba
İlk hafta kaç puan verdiğini hatırlayamadım tam şimdi.

Çok kötü bir seçim yapmadığın sürece Mustafa Sandal benden iyi puanlar alır sempati duyduğum bir isim söylemiştim zaten sana, seviyorum şarkılarını.

İyi ilerliyoruz bence ikimiz ben final için ilk puanlarımı aldım senden de atak bekliyoruz artık.

2. ve 3. hafta 10 üstü almışsında 1.hafta 5 almışsın ama hak etmişsindir kesin sen

2. ve 3. hafta 10 üstü almışsında 1.hafta 5 almışsın ama hak etmişsindir kesin sen
İlk hafta kötü puan verdiğini biliyordum zaten.

İlk 2 hafta biraz gerilerde kaldım ama 3.haftadan itibaren çıkışa geçmeye başlayacam inşallah.

Şarkılarım da belli, zaten Yalın'ın öyle geniş bir repertuarı yok bu yüzden şarkı seçimi yapmak pek zor olmadı benim için.

Bu hafta olabilir
Hımm bu haftaki hezimetten sonra iddialı gelmek istemen normal tabii anladım pabucun pahalı olduğunu.

Bekliyoruz bakalım parçanı.

İyi gelicem bu haftaya

evet bunuda yollayıcam ama şimdi değil🙂

arkadaşlar ya bu 3 şarkı arasında kaldım yardım edin ya
Unut Beni çok iddialı bir şarkı bence final şarkın bile olabilir. Gelen Seni Soruyor güzel bir parça, kullanabilirsin bence. Ağız Alışkanlığı şarkısını bilmiyorum.

@Bully @Yakamoz-Asi @Cengo @Çiğdem- @mrt-06 @hayret bi şey @tolgab
@OzaN @Reytinger @sokak sanati @yatutarsa @yigit_00 @Yiğitt @Maskeli Fedai
@aserat54 @Ahmad @xemrexxx @Tzira @Prncss.. @batuhankaralar @ozgur2113
@Billy Kane @gözlemci @S.G.A.T. @
evet arkadaşlar yorum bekliyorum kararsız kaldımda

Unut Beni çok iddialı bir şarkı bence final şarkın bile olabilir. Gelen Seni Soruyor güzel bir parça, kullanabilirsin bence. Ağız Alışkanlığı şarkısını bilmiyorum.
hımm ben final parçamı ikinci hal i düşünüyorum ama bilmiyorum
daha karar vermedim o zaman gelelimde

Ben en son elendim sanıyordum, hatta buraya şimdi bir veda konuşması yapmak için girmiştim ama olanları okuyunca resmen vay anam vay neler dönmüş burada dedim.

Aslında bu hafta elenerek trajikomik bir duruma imza atacaktım ama @potterhead- derslerinden dolayı çekilmek isteyince yeniden yarışmada kaldım. Yarışmada kalmamı sağlaması vesilesiyle @potterhead- 'e çok teşekkür ederim.
Model de sevdiğim bir grup, yarışmada kalmasını gerçekten çok isterdim, keşke çekilmeseydi. Böyle bir şey olmayıp elenmiş olsam da kimseye karşı kırgın olmazdım, sonuçta burada aramızda eğleniyoruz. Herkesin müzik zevki farklı.

Ben de açıkçası Köprüaltı'nın bu kadar beğenilmeyeceğini hiç düşünmemiştim, sonuçta benim bildiğim kadarıyla Duman'ın en bilinen, sevilen şarkılarından biri. Belki de bu hafta baya güçlü şarkıların olmuş olması elenme durumuna gelmesine yol açtı. "Bu Akşam" veya "Her Şeyi Yak" gibi çok bilindik Duman şarkılarını da yollamak için daha erken olduğunu düşünüyorum, olur da yarışmada baya ilerlersem kullanırım yani. Daha bilinmedik bir şarkı yollayınca da yine risk almış olacaktım, geçen sezon Mabel Matiz ile öyle oldu çünkü.

4. hafta için şarkıma da karar verdim sayılır aslında ama beğenilir mi beğenilmez mi yine pek emin olamıyorum, forumdakilerin büyük kısmıyla zevklerimiz pek uyuşmuyor çünkü.

İkinci Hal'in final şarkısı olduğunu düşünmüyorum ama sen bilirsin tabii.
Bengü'nün daha iddialı parçaları var bence.

Bence Gelen Seni Soruyor yapabilirsin @vadikızı Unut Beni de iyi ama iddialı bir şarkı harcama derim ben yine de sen bilirsin