Merakla bekliyorum şaheserlerinibirazdan açıklarım belki
Güzel şarkı melun.
bu haftaki şarkım kız @Çiğdem- kalk iki göbek at dicem de sen de göbek de yok )) @Cengo @Bully @sokak sanati @yatutarsa @Tzira @gözlemci @cookies @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @Ahmad @denizz19 @batuhankaralar @OzaN @yigit_00 @tolgab @Prncss.. @Billy Kane @aserat54 @Yiğitt @MelankoliK @S.G.A.T. ve diğer herkes...
sen ne yapacaksın benim parçamı şarkı gönderme süresine 1 saat kala açıklıcamMerakla bekliyorum şaheserlerini
Mustafa Sandal'ı çok büyük rakip görüyorum da ondansen ne yapacaksın benim parçamı şarkı gönderme süresine 1 saat kala açıklıcam
Süper parça tam puan alır ama Bizim y'li emre @xemrexxx iyi bir parça koymuş o alır gibi.
İlk 2 hafta iyi gelmiştin, üçüncü haftaki şarkını beğenmedim ama bu şarkın güzel. Yükseliş yaşayacaksındır.Bu haftaki şarkım Göksel'inde daha sonra alıp yorumladığı Günün Birinde ,tüm adaylara iyi şanslar
Bana oy veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum tek tek inceleyemedim.sağolun varolun
sağol melun düşük point verirsen [HASHTAG]#hakangohome[/HASHTAG] derimGüzel şarkı melun.
Şu şopar parçasına bayılıyorum
bu haftaki şarkım kız @Çiğdem- kalk iki göbek at dicem de sen de göbek de yok )) @Cengo @Bully @sokak sanati @yatutarsa @Tzira @gözlemci @cookies @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @Ahmad @denizz19 @batuhankaralar @OzaN @yigit_00 @tolgab @Prncss.. @Billy Kane @aserat54 @Yiğitt @MelankoliK @S.G.A.T. ve diğer herkes...
Sen bana yüksek veriyon mu ki ben sana yüksek vereyimsağol melun düşük point verirsen [HASHTAG]#hakangohome[/HASHTAG] derim
Haftaya daha iddalıyımİlk 2 hafta iyi gelmiştin, üçüncü haftaki şarkını beğenmedim ama bu şarkın güzel. Yükseliş yaşayacaksındır.
efsanetül mefsanelerden devam ediyonBu haftaki şarkım Göksel'inde daha sonra alıp yorumladığı Günün Birinde ,tüm adaylara iyi şanslar
Bana oy veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum tek tek inceleyemedim.sağolun varolun
sesler eşdeğer mi de puanlar eşdeğer olsunSen bana yüksek veriyon mu ki ben sana yüksek vereyim
Belki de zirveyi senin yüzünden kaçırdım bu hafta. )))
İyi iyi Sen şimdi bu parçayı açmış karşısında oynuyorsundur ,öyle hayal ediyorum yani
karagülde uçurumda da oynanır bu şarkıda @mrt-06İyi iyi Sen şimdi bu parçayı açmış karşısında oynuyorsundur ,öyle hayal ediyorum yani
Çok espritüelsin canım 🙂karagülde uçurumda da oynanır bu şarkıda @mrt-06
Vaay güzel şarkı.Göksel`in en sevilen şarkılarından.Neşe Karaböcekten dinlemedim.Beğeneceğimi düşünüyorum.Güzelmiş bağlamayla falan nostalji etkisi de çok iyi.Beğendim iyi bir puan alacaktırBu haftaki şarkım Göksel'inde daha sonra alıp yorumladığı Günün Birinde ,tüm adaylara iyi şanslar
Güzel seçim yapmışsın.