MusicSurvivor 2. Sezon | 1. Hafta

Ben bu şarkıyı daha ileri haftalarda kullanırsın diye düşünüyordum., biraz erken oldu bence. Çok yüksek puanlar alacaksındır.

Ben bu şarkıyı daha ileri haftalarda kullanırsın diye düşünüyordum., biraz erken oldu bence. Çok yüksek puanlar alacaksındır.
Teşekkürler herkes çok iddialıydı ben de en iyilerimden birini koymak istedim ama 1 dk recap süresi olduğu için pek etkili olamam gibi.
[HASHTAG]#recaplarbirbucukdakikaolsun[/HASHTAG]

Sezennn on numara kadındır bizleri sezdiği için ve ona göre şarkı sunduğu için halen piyasadadır

Teşekkürler herkes çok iddialıydı ben de en iyilerimden birini koymak istedim ama 1 dk recap süresi olduğu için pek etkili olamam gibi.
Aynen @Cengo banada 2-3 saniyenin lafını yaptı valla ne hali varsa görsün diyesim geliyor.

Abi kural böyle her şeyin bir kuralı vardır.1 dakika olacak.21 şarkı var.Herkes o şarkının 2 dakikasını dinlemez.O yüzden 1 dakika diyorum.Sizde her şeye bir şey demeyin @gözlemci

Sezennn on numara kadındır bizleri sezdiği için ve ona göre şarkı sunduğu için halen piyasadadır

Aynen @Cengo banada 2-3 saniyenin lafını yaptı valla ne hali varsa görsün diyesim geliyor.
Şarkının en vurucu yeri konulursa 1 dakika, çok da büyük bir dert sayılmaz aslında.

Biraz stratejik olman gerekecek ileriki haftalarda, İnşallah son haftalara kalırsan koyacak iddialı parça bulmakta zorlanırsın beybi.

Oha 1.5 dakika olsa recap 20 şarkı ile 30 dakika olur, Allah korusun. 😱

Abi kural böyle her şeyin bir kuralı vardır.1 dakika olacak.21 şarkı var.Herkes o şarkının 2 dakikasını dinlemez.O yüzden 1 dakika diyorum.Sizde her şeye bir şey demeyin @gözlemci
Senden ben 1 dakika değil sadece 2-3 saniye istedim, sözü yarıda kesmek insanlığa aykırı

Şarkının en vurucu yeri konulursa 1 dakika, çok da büyük bir dert sayılmaz aslında.
Yetmedi söz kesik kalıyor

Biraz stratejik olman gerekecek ileriki haftalarda, İnşallah son haftalara kalırsan koyacak iddialı parça bulmakta zorlanırsın beybi.

Oha 1.5 dakika olsa recap 20 şarkı ile 30 dakika olur, Allah korusun. 😱
Ama Sezen'in şarkılarında söz çok 1 dk bana yetmez neyse yapımcımı daha fazla kızdırmıyım idare ederiz artık.

İnşallah.
Ben onları düşündüm son haftalara güzel parçalar sakladım ilk hafta iddialı listeyi bozmak istemedim sadece.

Senden ben 1 dakika değil sadece 2-3 saniye istedim, sözü yarıda kesmek insanlığa aykırı

Yetmedi söz kesik kalıyor
Ben ilk sezonda hep özün başladığı ve bittiği yerlere dikkat ederek seçtim hep recap yerlerini. Buna dikkat edilebilir biraz. Sorun yaşanmış olabilir, ama şarkı güzel olduktan sonra söz yarıda kesilmesi çok da önemli değil bence.

@omer67 başarılar dilerim

çok güzel bir şarkı bu ya başarılar dilerim

Örneğin söyledim kelimesini sen söy de kesersen bu şarkının recap süresi müresi bağlamaz. Bende biliyorum elbet neyi nerede keseceğimi ama sığmıyor şarkıyı dinle kesilirse gel bana söyle

@gözlemci sana özel bir şey değil emin ol
Bundan eminim zaten şüphem yok ,demek istediğim gibi 2-3 saniyenin lafı bile olmamalı.

@gözlemci Ama herkese eşit süre verilmeli kural bu.Eminim bazıları sorun etmez ama tam 1 dakika olması iyi ya.

Şarkısını yollamayan tek @Billy Kane kaldı.