@Çiğdem- Tarkanda vardır herhalde
hahahah aa ben 3 kişi dedim ama tabikide geriye kalan 20 kişide bunu üstüne alabilirTabiki de ilk 3 içinde Gökhancın var çünkü resmen final şarkısı seçmişsin dedin anladım ben onu
@Çiğdem- Tarkanda vardır herhalde
hahahah aa ben 3 kişi dedim ama tabikide geriye kalan 20 kişide bunu üstüne alabilirTabiki de ilk 3 içinde Gökhancın var çünkü resmen final şarkısı seçmişsin dedin anladım ben onu
tşşk ederim cnm ben aslında diğer şarkıcılara göre düşük vitesle başladım diğerleri maşallah çeyrek final yarı final hatta final parçaları olucak şarkılar seçmişler ama ben yinede prçamı değiştirmicem düşük vitesle giriş yapıcam zaten mustafa severler @OzaN @Yiğitt
Ben mi seviyorum?tşşk ederim cnm ben aslında diğer şarkıcılara göre düşük vitesle başladım diğerleri maşallah çeyrek final yarı final hatta final parçaları olucak şarkılar seçmişler ama ben yinede prçamı değiştirmicem düşük vitesle giriş yapıcam zaten mustafa severler @OzaN @Yiğitt
@Bully @gözlemci @Reytinger ve sen cnm ve diğer mustafayı kim seviyorsa artık bu kız beni görmeliyi bilmeyen mustafa hayranı yoktur galiba en azından elenmeden ilk haftayı inş kurtarırım
aa bilmeyen yoktur tabii en güzel şarkılarından biri ya🙂tşşk ederim cnm ben aslında diğer şarkıcılara göre düşük vitesle başladım diğerleri maşallah çeyrek final yarı final hatta final parçaları olucak şarkılar seçmişler ama ben yinede prçamı değiştirmicem düşük vitesle giriş yapıcam zaten mustafa severler @OzaN @Yiğitt
@Bully @gözlemci @Reytinger ve sen cnm ve diğer mustafayı kim seviyorsa artık bu kız beni görmeliyi bilmeyen mustafa hayranı yoktur galiba en azından elenmeden ilk haftayı inş kurtarırım
bu sefer iyi puanlar alıcaksın benden mustafayı severim demiştinBen mi seviyorum?
Yok yok severim Mustafa'yı.bu sefer iyi puanlar alıcaksın benden mustafayı severim demiştin
inş idare ederiz
Aynen herkes çok iddialı gelmiş benim şarkı da iddia olarak biraz gerilerde kaldı gibi diğer şarkılara göre ama elbet kaliteden anlayanlar vardır forumda.tşşk ederim cnm ben aslında diğer şarkıcılara göre düşük vitesle başladım diğerleri maşallah çeyrek final yarı final hatta final parçaları olucak şarkılar seçmişler ama ben yinede prçamı değiştirmicem düşük vitesle giriş yapıcam zaten mustafa severler @OzaN @Yiğitt
Aynen herkes çok iddialı gelmiş benim şarkı da iddia olarak biraz gerilerde kaldı gibi diğer şarkılara göre ama elbet kaliteden anlayanlar vardır forumda.
Mustafa Sandal'ı severim de işte şarkına yorum yapmayayım şimdilik, erken.
severmisin bu parçayı @Bully onu desen yeter detaya inmeye gerek yokaa bilmeyen yoktur tabii en güzel şarkılarından biri ya🙂
Olmaz, oylama başlamadan yorum yapmam şarkılar hakkında, hiçbir şarkı hakkında yorum yapmadım şu ana kadar.
sen kendini hala juri sanıyorsun galiba dokunulmazlığın kalktı cnm artık yarışmacı olarak seni dövme yetkimiz var akıllı olOlmaz, oylama başlamadan yorum yapmam şarkılar hakkında, hiçbir şarkı hakkında yorum yapmadım şu ana kadar.
Kendimi jüri sanmamla bir alakası yok hem zorla mı yorum yapmıyorum işte şarkın hakkında, anlaşılan elenme korkusu sarmış seni şarkın hakkındaki fikirlerimizi bu kadar merak ettiğine göresen kendini hala juri sanıyorsun galiba dokunulmazlığın kalktı cnm artık yarışmacı olarak seni dövme yetkimiz var akıllı ol
Bence yarışmada olmasın Ömer sürekli gelen biri değil.
Kendimi jüri sanmamla bir alakası yok hem zorla mı yorum yapmıyorum işte şarkın hakkında, anlaşılan elenme korkusu sarmış seni şarkın hakkındaki fikirlerimizi bu kadar merak ettiğine göre
@Bully senle ben diğerlerine göre çok iddalı görünmüyoruz ama elenmeyiz ve ilk haftadan çok önemli parçaları geçmiş oluyoruz bu ilk haftanın kazananı ikimiziz bence
Aynen ikimiz o kadar iddialı parçalara rağmen ilk haftadan elenmezsek iyi bir avantaj elde etmiş oluyoruz, bakalım hayırlısı.
ayoll bazı parçaları görünce gözlerime inanamadımAynen ikimiz o kadar iddialı parçalara rağmen ilk haftadan elenmezsek iyi bir avantaj elde etmiş oluyoruz, bakalım hayırlısı.
Öyle de işte görücez bakalım kim doğru yapmış, güme gitme ihtimalimiz de var maalesef o zaman yanarız işte keşke popüler bir şarkı koysaydık diye ama iş işten geçmiş olur.ayoll bazı parçaları görünce gözlerime inanamadım
özellikle 10.haftadan sonra geriye kalan 5 haftada bazı çekindiğim parçalar vardı ilk haftadan geldiler göbek atıyorum şuan
değiştirmicem yinede cnm sonucta şimdi kullanmazsam diğer haftalar kullanıcam yanı şimdi kullanmaktan çekindiğim parçaya diğer haftalar nasıl güvenicem bazı haftalar 2 kişi elemeli olucak🙂🙂🙂Öyle de işte görücez bakalım kim doğru yapmış, güme gitme ihtimalimiz de var maalesef o zaman yanarız işte keşke popüler bir şarkı koysaydık diye ama iş işten geçmiş olur.