MusicSurvivor 2. Sezon | 1. Hafta

nedense herkes en eski parçalara döndü çocukluğum aklıma geldi Mustafa Sandal kaseti için sıraya girer saatlerce bekler o albüm ilk çıktığında onu deli gibi heryerde arardık bulduğumuzda teyibe koyar saatlerce başından ayrılmaz dinlerdim ((( nerede o eski günler çok değil en fazla şurada 10-15 sene öncesi ama ne günlerdi ,sorman bile hata sevmez olurmuyum :)
mustafanın özellikle bu ilk albümü suç bende adlı albümü çok ses getirmiş cidden bu kız beni görmelide en popüler olanı cnm şimdi ilk hafta için çıkış parçaları uygun görünüyor galiba az reklam yapayım
Suç Bende albümü 1.5 milyon MC ve 200 bin CD tiraj yapmıştır. Suç Bende albümü piyasa verildikten 3 ay sonra Türkiye turnesine çıkan Mustafa Sandal bir seneden kısa bir sürede Türkiye'de 140 Avrupa'da 30 konser vermiştir :A:A:A

mustafanın özellikle bu ilk albümü suç bende adlı albümü çok ses getirmiş cidden bu kız beni görmelide en popüler olanı cnm şimdi ilk hafta için çıkış parçaları uygun görünüyor galiba az reklam yapayım
Suç Bende albümü 1.5 milyon MC ve 200 bin CD tiraj yapmıştır. Suç Bende albümü piyasa verildikten 3 ay sonra Türkiye turnesine çıkan Mustafa Sandal bir seneden kısa bir sürede Türkiye'de 140 Avrupa'da 30 konser vermiştir :A:A:A
Bende Kaset için kuyrukta bekleyenlerdendim )) şimdi ise netten dinliyoz bu arada birde Yıldız Tilbe için sıralara girmiş kavga etmişliğim bile vardır )))

Bu arada az reklam yapmadın Tanıtıcı Reklam bahanesiyle :A

Bende Kaset için kuyrukta bekleyenlerdendim )) şimdi ise netten dinliyoz bu arada birde Yıldız Tilbe için sıralara girmiş kavga etmişliğim bile vardır )))

Bu arada az reklam yapmadın Tanıtıcı Reklam bahanesiyle :A
aaaa unutmadan senin parçanda bir göz attım kulağa hoşş geliyor açıkcası adını ilk efa duyuyorum kadının ama şarkı kulağa hoşş geliyor
umarım diğer şarkıcıların parçaları çok iyi olmazda arada kaynamaz umarım cnm 🙂🙂🙂

aaaa unutmadan senin parçanda bir göz attım kulağa hoşş geliyor açıkcası adını ilk efa duyuyorum kadının ama şarkı kulağa hoşş geliyor
umarım diğer şarkıcıların parçaları çok iyi olmazda arada kaynamaz umarım cnm 🙂🙂🙂
Kadın üstad 200 parçası varda işte bilinmiyor birde bunun ablası var Gülden karaböcek :D abla kardeş foreverlardır :D

Şarkımi yarin paylaşacağım :)
eğer istemezsen paylaşmak zorunda değilsin cnm
seçiceğin şarkıdan 1 dakika süresini belirleyip racap için @Cengo ya atman yeterli zaten sağlıklı olarak çoğu kişi racaplarda dinliyor 1 dakika olduğundan daha kolay geliyor şarkılar çok malum 🙂🙂🙂

İlk hafta elenene yazık olacak ya gördüğüm kadarıyla tüm şarkılar iyi. Neredeyse hepsi için de bu şarkıya yüksek veririm diye geçiriyorum içimden. :D

Herkes çok iyi gelmiş.Ben ilk hafta diye çoğu kişi sönük gelir sanıyordum :D @gözlemci vallahi bu şarkılar ne :D

aaa çok iyi şarkılar var ama sadece 3 tane zirve adayım var:A:A:A

3 üde gözümde eşit nasıl ilk 3 sıramı oluşturucam onu dünden beridir düşünüyorum önce ilk 3üü yapıp geri sıralamayı sonra oluşturucam racaplar açıklanınca ve tabikide o 3 parça bende kalıcak:A:A:A

aaa çok iyi şarkılar var ama sadece 3 tane zirve adayım var:A:A:A

3 üde gözümde eşit nasıl ilk 3 sıramı oluşturucam onu dünden beridir düşünüyorum önce ilk 3üü yapıp geri sıralamayı sonra oluşturucam racaplar açıklanınca ve tabikide o 3 parça bende kalıcak:A:A:A
Tabiki de ilk 3 içinde Gökhancın var çünkü resmen final şarkısı seçmişsin dedin anladım ben onu :A