MusicSurvivor 2. Sezon | 1. Hafta

Ilk sarkim son albümün cikis sarkisi 'Ilahi Adalet' herkese basarilar dilerim 🙂

@Cengo haftada 2 kişiyi elememiz lazım 25 kişi ne zamana biticek Haziran-Temmuz dendimi ben tatile çıkarım )))

Şuan Murat Biz, Bengü ve Yıldız iyi yanı ilk haftanın çok ilerisinde seçilmiş benim için.
@yatutarsa @vadikızı @xemrexxx diğerlerini bilmiyorum yani dinlemedigim parçalar.

Ovvv Beyonce ne şahane parça ile katılmış.
@yiğit_00

Şarkıları yarın dinleyeceğim, ama herkes çok iddialı görünüyor. Seçim yapmak çok zor olacak benim için.

şarkılara racaplar paylaşıldığında daha iyi konsentire olup değerlendiririm ama madem herkes paylaşıyor havaya girmek için ilk hafta parçamı bende paylaşayım

mustafa sandalın çıkış albümünün çıkış parçası mustafayı mustafa yapan
bu kız beni görmeli ile ilk haftaya giriş yapıcam bende herkese başarılar herkes tatmin olur umarım

@yigit_00 @Reytinger @sokak sanati @Cengo @vadikızı @aserat54 @Yiğitt @OzaN @Yakamoz-Asi @Ahmad @Bully @mrt-06 @HachiKo @ozgur2113 @yatutarsa @denizz19
@hayret bi şey @Billy Kane @gözlemci @xemrexxx @-potterhead-
@Tzira @dizimedya @tolgab @omer67 @Maskeli Fedai
@EFE UYSAL @batuhankaralar

Artık erkekler kızları görünce kazak örür hale geldiler

severmisin bu parçayı 😵😵😵

elenmezsem kafanı patlatırım ama
nedense herkes en eski parçalara döndü çocukluğum aklıma geldi Mustafa Sandal kaseti için sıraya girer saatlerce bekler o albüm ilk çıktığında onu deli gibi heryerde arardık bulduğumuzda teyibe koyar saatlerce başından ayrılmaz dinlerdim ((( nerede o eski günler çok değil en fazla şurada 10-15 sene öncesi ama ne günlerdi ,sorman bile hata sevmez olurmuyum