MusicSurvivor 2. Sezon | 1. Hafta

ben açıkcası bu seferde düzeltmeyi geçiktiriceğinden korkuyorum yarın akşamlara kadar düzeltmezse bu seferde perşembeye kalır daraldım vlla 🙄🙄🙄
Dediğim gibi daraldiysan git jenseninin gençliğine bak simdi yaşlandı
😉

offffff @-potterhead- çıkmış forumdan galiba yarın düzeltmezse eğer zaten akşama kadar bir daha girmiyor 18:00 oldu düzeltmedi diyelim ne olucak @Cengo yinemi uzayacak

yarın açıklanır umarım herkese iyi geceler

Bu akşam açıklanır inşallah. 2.haftaya en geç bu Cuma falan başlasak iyi olur baya zaman kaybettik zaten geç başladık yarışmaya.

@Cengo cnm bugün 18:00 kesin açıklanıcakmı yemek saatine denk geliyor ona göre elimi çabuk tutup işlerimi bitirip yemeğimi erkenden yiyip geleyim foruma zaten 4 gün oldu çatladım vlla😳😳😳

@Cengo cnm bugün 18:00 kesin açıklanıcakmı yemek saatine denk geliyor ona göre elimi çabuk tutup işlerimi bitirip yemeğimi erkenden yiyip geleyim foruma zaten 4 gün oldu çatladım vlla😳😳😳
potterhead oyunu düzeltmediği sürece bugün 18:00'de açıklanmaz. Foruma girip düzeltmesini bekleyecez artık.

Şu ilk hafta sonuçlarını öğrenelim kurban kesecem valla.

Sonuçlar ne olursa olsun 18,00 de açıklanacak.2 tane sezen aksu yazmış.Ben yüksek olanı kaile alacağım

SONUÇLAR 15 DAKİKA SONRA SİZLERLE!