Dediğim gibi daraldiysan git jenseninin gençliğine bak simdi yaşlandıben açıkcası bu seferde düzeltmeyi geçiktiriceğinden korkuyorum yarın akşamlara kadar düzeltmezse bu seferde perşembeye kalır daraldım vlla 🙄🙄🙄
Dediğim gibi daraldiysan git jenseninin gençliğine bak simdi yaşlandıben açıkcası bu seferde düzeltmeyi geçiktiriceğinden korkuyorum yarın akşamlara kadar düzeltmezse bu seferde perşembeye kalır daraldım vlla 🙄🙄🙄
Vay hain çocukluğunun şarkısı lan o senin nasıl orta verirsinbn de o civarda bir point verdim ama sen tüşvetle 1.olursun yine:
şimdi bir daha baktım da çok daha iyi bir point vermişim haftaya kırarım fazla olanıVay hain çocukluğunun şarkısı lan o senin nasıl orta verirsin
16 bekliyorum en azşimdi bir daha baktım da çok daha iyi bir point vermişim haftaya kırarım fazla olanı
çok yaklaştın16 bekliyorum en az
ay bence seni eleyelim gitsin direktoffffff @-potterhead- çıkmış forumdan galiba yarın düzeltmezse eğer zaten akşama kadar bir daha girmiyor 18:00 oldu düzeltmedi diyelim ne olucak @Cengo yinemi uzayacak
17 ya da 15çok yaklaştın
ay bence seni eleyelim gitsin direkt
potterhead foruma daha akşam geç aatte kadar gelmez 18:00 kadar oyunu düzeltmezse yine sonuclar açıklanmaz bu iş perşembeye kalıcak böyle giderseçok yaklaştın
ay bence seni eleyelim gitsin direkt
ay hep senin gibi çirkini yarışmaya aldık diye.sspotterhead foruma daha akşam geç aatte kadar gelmez 18:00 kadar oyunu düzeltmezse yine sonuclar açıklanmaz bu iş perşembeye kalıcak böyle giderse
Artık açıklanmasa da oluryarın açıklanır umarım herkese iyi geceler
potterhead oyunu düzeltmediği sürece bugün 18:00'de açıklanmaz. Foruma girip düzeltmesini bekleyecez artık.@Cengo cnm bugün 18:00 kesin açıklanıcakmı yemek saatine denk geliyor ona göre elimi çabuk tutup işlerimi bitirip yemeğimi erkenden yiyip geleyim foruma zaten 4 gün oldu çatladım vlla😳😳😳
Artık açıklansın, çatladık resmen.Sonuçlar ne olursa olsun 18,00 de açıklanacak.2 tane sezen aksu yazmış.Ben yüksek olanı kaile alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?