MusicSurvivor 2. Sezon | 1. Hafta

ben açıkcası bu seferde düzeltmeyi geçiktiriceğinden korkuyorum yarın akşamlara kadar düzeltmezse bu seferde perşembeye kalır daraldım vlla 🙄🙄🙄
Dediğim gibi daraldiysan git jenseninin gençliğine bak simdi yaşlandı :A 😉

offffff @-potterhead- çıkmış forumdan galiba yarın düzeltmezse eğer zaten akşama kadar bir daha girmiyor 18:00 oldu düzeltmedi diyelim ne olucak @Cengo yinemi uzayacak :(:(:(:(:(:(

Bu akşam açıklanır inşallah. 2.haftaya en geç bu Cuma falan başlasak iyi olur baya zaman kaybettik zaten geç başladık yarışmaya.

@Cengo cnm bugün 18:00 kesin açıklanıcakmı yemek saatine denk geliyor ona göre elimi çabuk tutup işlerimi bitirip yemeğimi erkenden yiyip geleyim foruma zaten 4 gün oldu çatladım vlla😳😳😳

@Cengo cnm bugün 18:00 kesin açıklanıcakmı yemek saatine denk geliyor ona göre elimi çabuk tutup işlerimi bitirip yemeğimi erkenden yiyip geleyim foruma zaten 4 gün oldu çatladım vlla😳😳😳
potterhead oyunu düzeltmediği sürece bugün 18:00'de açıklanmaz. Foruma girip düzeltmesini bekleyecez artık.

Şu ilk hafta sonuçlarını öğrenelim kurban kesecem valla. :D

Sonuçlar ne olursa olsun 18,00 de açıklanacak.2 tane sezen aksu yazmış.Ben yüksek olanı kaile alacağım

Forum İstatistikleri

Konular
172,177
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961