- puanla başlasın?Arkadaşlar benle alakalı bir şey değil.Son oy hala elime ulaşmadı
Onu geçen sezon yapmıştım.İlk haftadan bu kadar sıkmayım dedim.Ama 2.hafta böyle olmayacak gibi süre koyacağım o belli oldu- puanla başlasın?
3 gün oldu ya çok uzun sürdü oylama.Onu geçen sezon yapmıştım.İlk haftadan bu kadar sıkmayım dedim.Ama 2.hafta böyle olmayacak gibi süre koyacağım o belli oldu
.... .... .... bak bipledim mesajımı .ssSonuçlar ne yazık ki yine yarına kalacak gibi
gelecek sefer zaman koy kesin olsunSonuçlar ne yazık ki yine yarına kalacak gibi
Evet artık zaman koyacağım.Ama matematiksel olarak 1.belli değil farkı kapattı 2.gelecek sefer zaman koy kesin olsun
Bu arda matematiksel olarak 1.bellidir artık.hiç olmazsa onu açıkla
@denizz19 yine rüşveti bastı tabi.ssEvet artık zaman koyacağım.Ama matematiksel olarak 1.belli değil farkı kapattı 2.
ilk 2`yi açıkla o zamanEvet artık zaman koyacağım.Ama matematiksel olarak 1.belli değil farkı kapattı 2.
@-potterhead- bugün özür dilemene bile egrek yok ayzdım ama yine yarına ertelenirse çok büyük bir ayıp etmiş olucaksın bu oylama cumartesi gecesi başladı pazartesi ve bugün salı olmak üzere koskoca 2 gündür sadece seni bekliyoruz dün sadece sen vermedin diye bugüne ertelendi dersler var dedin anlayış gösterdik ama yarınada uzarsa koskoca 2 gün senin vermemenden dolayı okadar kişi beklemiş olucakSonuçlar ne yazık ki yine yarına kalacak gibi
Ayol daha 2. Sezonda dur daha kaç defa olurYine mi ya her sezon böyle fiyaskolar yaşanıyor.
1.sezon 2 sezon süresi kadar sürdü amaAyol daha 2. Sezonda dur daha kaç defa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?