cnm puan açıklamak yasak ama 14 puanın üstünde puan verdimBana kaç puan verdiniz şimdi merak ettim? Daha bu gece de açıklanmaz.
15 21 arası 😉😉😉
cnm puan açıklamak yasak ama 14 puanın üstünde puan verdimBana kaç puan verdiniz şimdi merak ettim? Daha bu gece de açıklanmaz.
Çok kırıldım.Gayet de puhlarım niye puhlayamayım?
hadi herkes kime kac verdigini acıklasın o zaman.Bana kaç puan verdiniz şimdi merak ettim? Daha bu gece de açıklanmaz.
Hadi bekliyoruz oylarını, yolla.SON ÜÇ KİŞİ!
@dizimedya @Ahmad @-potterhead-
@omer67 onu derken ciddi miydin
Dün dinlemiştim şarkıları ama oyları bu sabah verecektim, unutmuşum.@Yiğitt
verde akşama açıklansın cnm @-potterhead- @dizimedya 20:00 kadar verin lütfen 🙂🙂🙂SON ÜÇ KİŞİ!
@dizimedya @Ahmad @-potterhead-
@omer67 onu derken ciddi miydin
Dün dinlemiştim şarkıları ama oyları bu sabah verecektim, unutmuşum.@Yiğitt
Geçen sezon sana tam puanları verirken ah canım mrt'm diyordun hatırlatırım.verdiğim punana pişman oldum şu an
Olabilir bence.hadi herkes kime kac verdigini acıklasın o zaman.
Hadi 3'ünü de al git kırılmışmış.Çok kırıldım.
Verdiğim o 3 puanı geri alıyorum.
Yasak mıydı? Unutmuşum bu kuralı.cnm puan açıklamak yasak ama 14 puanın üstünde puan verdim
15 21 arası 😉😉😉
sonuncu olan kişiyi tahmin edebiliyorum sanırım geçen sene avrille elendiğim 8.haftada elimde güçlü parça kalmadığı için ilk düşük parçamda fark yemiştim oylama bitmeden elenmem kesinleşmişti bu ilk haftada benzer oldu gerçi ben doğru tahmin ediyorsam o kişiye iyi puan kullandım belkide iyi puan kullanan sayılı kişilerden birisi olabilirim1. İLE SONUNCU ARASINDAKİ PUAN FARKI YAKLAŞIK OLARAK 400'DÜR.
yasak tabikide cnm herkes puan açıklarsa sonucların açıklanmasının heyecanı nerde kalıcakGeçen sezon sana tam puanları verirken ah canım mrt'm diyordun hatırlatırım.
Olabilir bence.
Hadi 3'ünü de al git kırılmışmış.
Yasak mıydı? Unutmuşum bu kuralı.Teşekkürler şimdiden o zaman.
Minik Serçe bu hafta minik kaldı.Geçen sezon sana tam puanları verirken ah canım mrt'm diyordun hatırlatırım.
Olabilir bence.
bencede olabilir.Geçen sezon sana tam puanları verirken ah canım mrt'm diyordun hatırlatırım.
Olabilir bence.
Çok meraklı bir insanımdır ben Çiko o zaman haftaya puan aralığını sorarım bende.sonuncu olan kişiyi tahmin edebiliyorum sanırım geçen sene avrille elendiğim 8.haftada elimde güçlü parça kalmadığı için ilk düşük parçamda fark yemiştim oylama bitmeden elenmem kesinleşmişti bu ilk haftada benzer oldu gerçi ben doğru tahmin ediyorsam o kişiye iyi puan kullandım belkide iyi puan kullanan sayılı kişilerden birisi olabilirim
sonuclar açıklasın herşey belli olur 🙂🙂🙂
yasak tabikide cnm herkes puan açıklarsa sonucların açıklanmasının heyecanı nerde kalıcak
Güzel benzetme yaptın.Minik Serçe bu hafta minik kaldı.
Anladım tamam.Puan açıklamak tabi ki yasak @mrt-06
cnm açıklanırsa saat kaçta açıklanır benim biraz işim var bana tahmini bir saat söyleyebilirmisin ona göre halledim işimi 🙂🙂🙂Puan açıklamak tabi ki yasak @mrt-06
bana mı iyi oy kullandınsonuncu olan kişiyi tahmin edebiliyorum sanırım geçen sene avrille elendiğim 8.haftada elimde güçlü parça kalmadığı için ilk düşük parçamda fark yemiştim oylama bitmeden elenmem kesinleşmişti bu ilk haftada benzer oldu gerçi ben doğru tahmin ediyorsam o kişiye iyi puan kullandım belkide iyi puan kullanan sayılı kişilerden birisi olabilirim
sonuclar açıklasın herşey belli olur 🙂🙂🙂
yasak tabikide cnm herkes puan açıklarsa sonucların açıklanmasının heyecanı nerde kalıcak
Çok bile vermişsin bence.bencede olabilir.5 verdim sana çok iyi değildi.
Bana?cnm puan açıklamak yasak ama 14 puanın üstünde puan verdim
15 21 arası 😉😉😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?