- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
@dizi kolik yeniden aktif oldu teklif götürdün mü?@ABAY_06 haftanın konuk jürisidir.2 kişi daha bulacağız inşallah.
@Çiğdem- @EFE UYSAL @Bully @Maskeli Fedai @hayret bi şey @mrt-06 @S.G.A.T.
@dizi kolik yeniden aktif oldu teklif götürdün mü?
@sokak sanati çocuk 40 yılın başı bir işe yarayabilirbu hafta jüri olmam lazım@sokak sanati
Ben bu hafta Tesir Altında var diye öyle dedim. Mustafa neredeyse hiç üçten yukarı puan alamadı bir tam puanımı görsün @Çiğdem-
bundan öcne billy kane juriydi @yatutarsa zaten 1-2 haftadır olmuyor bu hafta yapman lazım elenemzsem eğer haftaya eksinlikle kabul etmem juriliğini çünkü sende art niyet ararım onuda açık açık söylerim
haftaya gelrise şike yaparsın ehr hafta billy kane yatıtarsa bana 1 versinler diye getiriyorsun bu hafta sırf şarkıyı seviyor diye getirmiyorsun ve haftaya bana 1 versin diye getiriceksin art niyetin çok açık ortada görünüyor @sokak sanati 🙂🙂🙂
pequ benim için sorun yok
ahahahaftaya gelrise şike yaparsın ehr hafta billy kane yatıtarsa bana 1 versinler diye getiriyorsun bu hafta sırf şarkıyı seviyor diye getirmiyorsun ve haftaya bana 1 versin diye getiriceksin art niyetin çok açık ortada görünüyor @sokak sanati 🙂🙂🙂
haftaya gelrise şike yaparsın ehr hafta billy kane yatıtarsa bana 1 versinler diye getiriyorsun bu hafta sırf şarkıyı seviyor diye getirmiyorsun ve haftaya bana 1 versin diye getiriceksin art niyetin çok açık ortada görünüyor @sokak sanati 🙂🙂🙂
ahaha
ahaha
ypma allah askına sırf şarkıyı seviyor diye bu hafta getirmiyorsun bende haftaya @yatutarsa nın juriliğini kabul emtiyorum ozaman elenmezsem eğer
önceden ayarlamış üstüne gitme bence boşver haftaya olurum artıkypma allah askına sırf şarkıyı seviyor diye bu hafta getirmiyorsun bende haftaya @yatutarsa nın juriliğini kabul emtiyorum ozaman elenmezsem eğer
ayrıca ne şieksiymiş mrt-06 nisaya juri ol dedi sende juri yaptın ben yatutarsaya juri ol demedim çocuk kendisi demiş bukadar art niyetli olma bence 🙂🙂🙂
ypma allah askına sırf şarkıyı seviyor diye bu hafta getirmiyorsun bende haftaya @yatutarsa nın juriliğini kabul emtiyorum ozaman elenmezsem eğer
ayrıca ne şieksiymiş mrt-06 nisaya juri ol dedi sende juri yaptın ben yatutarsaya juri ol demedim çocuk kendisi demiş bukadar art niyetli olma bence 🙂🙂🙂
o şarkıyıda çok severim benHaftaya Sarışınım ile katılıyorum.
ama sen her hafta billy kane ve yatıtarsayı bana 1 versin diye getiriyorsun yapma allah aşkına ben neler çevrildiğinin farkındayım ama sen kendini kandırmaya devam et ozaman haftaya getir 1 versin diğer haftadayada billy kaneyi getir finalede ikisini birden getir çifte 1 versinler ve 40 yılın bası sevdiği bir parça çıkınca getirme bu konudakı niyetin ortada oyüzden bu konuda aha seninle konusmuyorum🙂🙂Nisa'yı hafta başlamadan önce söyledi.Yatutara ise şarkılar belirlendikten sonra söyledi.Arada ince çizgi var.
Eğer sırf sana yüksek puan verecek diye getirirsem uygun olmaz ki 2 gün önce adalet diye beni zor duruma sokan sendin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?