- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
@dizi kolik yeniden aktif oldu teklif götürdün mü?@ABAY_06 haftanın konuk jürisidir. 2 kişi daha bulacağız inşallah.
@Çiğdem- @EFE UYSAL @Bully @Maskeli Fedai @hayret bi şey @mrt-06 @S.G.A.T.
@dizi kolik yeniden aktif oldu teklif götürdün mü?
@sokak sanati çocuk 40 yılın başı bir işe yarayabilirbu hafta jüri olmam lazım @sokak sanati
Ben bu hafta Tesir Altında var diye öyle dedim. Mustafa neredeyse hiç üçten yukarı puan alamadı bir tam puanımı görsün @Çiğdem-@yatutarsa Haftaya Jürisin zaten. 2 hafta üst üste olmaz. @Çiğdem-
bundan öcne billy kane juriydi @yatutarsa zaten 1-2 haftadır olmuyor bu hafta yapman lazım elenemzsem eğer haftaya eksinlikle kabul etmem juriliğini çünkü sende art niyet ararım onuda açık açık söylerim@yatutarsa Haftaya Jürisin zaten. 2 hafta üst üste olmaz. @Çiğdem-
haftaya gelrise şike yaparsın ehr hafta billy kane yatıtarsa bana 1 versinler diye getiriyorsun bu hafta sırf şarkıyı seviyor diye getirmiyorsun ve haftaya bana 1 versin diye getiriceksin art niyetin çok açık ortada görünüyor @sokak sanati 🙂🙂🙂
pequ benim için sorun yok
ahahahaftaya gelrise şike yaparsın ehr hafta billy kane yatıtarsa bana 1 versinler diye getiriyorsun bu hafta sırf şarkıyı seviyor diye getirmiyorsun ve haftaya bana 1 versin diye getiriceksin art niyetin çok açık ortada görünüyor @sokak sanati 🙂🙂🙂
haftaya gelrise şike yaparsın ehr hafta billy kane yatıtarsa bana 1 versinler diye getiriyorsun bu hafta sırf şarkıyı seviyor diye getirmiyorsun ve haftaya bana 1 versin diye getiriceksin art niyetin çok açık ortada görünüyor @sokak sanati 🙂🙂🙂
ahaha
ahaha
ypma allah askına sırf şarkıyı seviyor diye bu hafta getirmiyorsun bende haftaya @yatutarsa nın juriliğini kabul emtiyorum ozaman elenmezsem eğer
önceden ayarlamış üstüne gitme bence boşver haftaya olurum artıkypma allah askına sırf şarkıyı seviyor diye bu hafta getirmiyorsun bende haftaya @yatutarsa nın juriliğini kabul emtiyorum ozaman elenmezsem eğer
ayrıca ne şieksiymiş mrt-06 nisaya juri ol dedi sende juri yaptın ben yatutarsaya juri ol demedim çocuk kendisi demiş bukadar art niyetli olma bence 🙂🙂🙂
ypma allah askına sırf şarkıyı seviyor diye bu hafta getirmiyorsun bende haftaya @yatutarsa nın juriliğini kabul emtiyorum ozaman elenmezsem eğer
ayrıca ne şieksiymiş mrt-06 nisaya juri ol dedi sende juri yaptın ben yatutarsaya juri ol demedim çocuk kendisi demiş bukadar art niyetli olma bence 🙂🙂🙂
o şarkıyıda çok severim benHaftaya Sarışınım ile katılıyorum.
ama sen her hafta billy kane ve yatıtarsayı bana 1 versin diye getiriyorsun yapma allah aşkına ben neler çevrildiğinin farkındayım ama sen kendini kandırmaya devam et ozaman haftaya getir 1 versin diğer haftadayada billy kaneyi getir finalede ikisini birden getir çifte 1 versinler ve 40 yılın bası sevdiği bir parça çıkınca getirme bu konudakı niyetin ortada oyüzden bu konuda aha seninle konusmuyorum🙂🙂Nisa'yı hafta başlamadan önce söyledi. Yatutara ise şarkılar belirlendikten sonra söyledi. Arada ince çizgi var.
Eğer sırf sana yüksek puan verecek diye getirirsem uygun olmaz ki 2 gün önce adalet diye beni zor duruma sokan sendin.