MusicSurvivor 12. Hafta

@dizi kolik yeniden aktif oldu teklif götürdün mü? :D

Götürdüm.:D Kullanacak zamanı olursa Jüri. o nedenle açıklayamıyorum onu.:D

Oylarımı kullandım.:D

Sunuculuk yeterince zor olduğu için bu 5-1 arası fikri güzelmiş gerçekten.:D Çok zorlandırmıyor beni.:D

Benim puanlarımda genelde çok değişen bir şey olmuyor.:D

Favorim Sertab ve Teoman yine.:D En sevmediğim şarkı ise Tesir Altında. Mustafa Sandal'dan soğumuştum bu şarkısından dolayı.:F

Son düzenleme:
Şuan yaparsam şike yapmış olurum ama.:( @Çiğdem- @yatutarsa
Kardeşim seni haftaya bekliyoruz.ss
haftaya gelrise şike yaparsın ehr hafta billy kane yatıtarsa bana 1 versinler diye getiriyorsun bu hafta sırf şarkıyı seviyor diye getirmiyorsun ve haftaya bana 1 versin diye getiriceksin art niyetin çok açık ortada görünüyor @sokak sanati 🙂🙂🙂

pequ benim için sorun yok :F
haftaya gelrise şike yaparsın ehr hafta billy kane yatıtarsa bana 1 versinler diye getiriyorsun bu hafta sırf şarkıyı seviyor diye getirmiyorsun ve haftaya bana 1 versin diye getiriceksin art niyetin çok açık ortada görünüyor @sokak sanati 🙂🙂🙂
ahaha :D

Yuhhhh.:F Ben Yatutarsa'yı haftaya alacağım için bu hafta teklif göndermedim.:( Zaten 4 kişi konuk jüri ve 2 kişide sırada bekliyor.:D

:F Kardeşim haftaya eski yarışmacılar oy vermeye başlayacak. O nedenle 2 hafta üst üste olmasın dedim.:( Kusura bakma.

ypma allah askına sırf şarkıyı seviyor diye bu hafta getirmiyorsun bende haftaya @yatutarsa nın juriliğini kabul emtiyorum ozaman elenmezsem eğer :F:F:F

ayrıca ne şieksiymiş mrt-06 nisaya juri ol dedi sende juri yaptın ben yatutarsaya juri ol demedim çocuk kendisi demiş bukadar art niyetli olma bence 🙂🙂🙂

ypma allah askına sırf şarkıyı seviyor diye bu hafta getirmiyorsun bende haftaya @yatutarsa nın juriliğini kabul emtiyorum ozaman elenmezsem eğer :F:F:F

ayrıca ne şieksiymiş mrt-06 nisaya juri ol dedi sende juri yaptın ben yatutarsaya juri ol demedim çocuk kendisi demiş bukadar art niyetli olma bence 🙂🙂🙂
önceden ayarlamış üstüne gitme bence boşver haftaya olurum artık :D

Nisa'yı hafta başlamadan önce söyledi.:D Yatutara ise şarkılar belirlendikten sonra söyledi.:D Arada ince çizgi var.
Eğer sırf sana yüksek puan verecek diye getirirsem uygun olmaz ki 2 gün önce adalet diye beni zor duruma sokan sendin.:)

Nisa'yı hafta başlamadan önce söyledi.:D Yatutara ise şarkılar belirlendikten sonra söyledi.:D Arada ince çizgi var.
Eğer sırf sana yüksek puan verecek diye getirirsem uygun olmaz ki 2 gün önce adalet diye beni zor duruma sokan sendin.:)
ama sen her hafta billy kane ve yatıtarsayı bana 1 versin diye getiriyorsun yapma allah aşkına ben neler çevrildiğinin farkındayım ama sen kendini kandırmaya devam et ozaman haftaya getir 1 versin diğer haftadayada billy kaneyi getir finalede ikisini birden getir çifte 1 versinler ve 40 yılın bası sevdiği bir parça çıkınca getirme bu konudakı niyetin ortada oyüzden bu konuda aha seninle konusmuyorum🙂🙂