- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
15:00 olsaydı.
TVR'miz az olur.
15:00 olsaydı.
ben çıkıyorum ozaman ev işlerini halledeyim 16:00 da gelirim16'ya kadar bekleyim. 16'da konuyu açacağım ve sonuçlar açıklanacak @Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @S.G.A.T. @hayret bi şey @Maskeli Fedai @mrt-06
Sunucunun kralı [HASHTAG]#sokaksanati[/HASHTAG]16'ya kadar bekleyim. 16'da konuyu açacağım ve sonuçlar açıklanacak @Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @S.G.A.T. @hayret bi şey @Maskeli Fedai @mrt-06
15 olsun bence.TVR'miz az olur.Bilmiyorum benim için farketmez. 15'de olur.
Telifini ödedin mi benim esprimi çalıyorsun.TVR'miz az olur.Bilmiyorum benim için farketmez. 15'de olur.
Telifini ödedin mi benim esprimi çalıyorsun.
Tamam farketmez.
Çok akıllıca bir cevap valla, morardım resmen. 😱@EFE UYSAL 16 edik bir kere.Birazcık daha bekle.
Senin ki zaten uyarlama.Uyarlamanın Telifi ödenmez.
Yok aslında gecikme olmadı biz biraz aceleciyiz sadece.Kullandım oylarımı gecikme için kusura bakmayın.
Canın saolsun senin Akın'ım.Kullandım oylarımı gecikme için kusura bakmayın.
Evet niye acele edildi Çarşamba diyordu enson Umut bebesi.Yok aslında gecikme olmadı biz biraz aceleciyiz sadece.
Sorun yok kardeşim.Kullandım oylarımı gecikme için kusura bakmayın.
ne gecikmesi ayoll sonucların açıklanma tarihi yarın aslındaKullandım oylarımı gecikme için kusura bakmayın.
Biz çok heyecanlıyız yarışmacılar olarak.Evet niye acele edildi Çarşamba diyordu enson Umut bebesi.
Eyw Kaan'ım oylama sonuçlarını gördükten sonrada böyle düşünürsün umarım.Canın saolsun senin Akın'ım.
Umut'um muEyw Umut'um oylama sonuçlarını gördükten sonrada böyle düşünürsün umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?