Unutamam var Hüsran var, Bekle var Deli Gönlüm var Gül Rengi Var şeker var.Kozun kaldı mı ki başka hepsini harcadın.
Unutamam var Hüsran var, Bekle var Deli Gönlüm var Gül Rengi Var şeker var.Kozun kaldı mı ki başka hepsini harcadın.
Unutamam süperdir final için belirlediğin şarkı o olmalı.Unutamam var Hüsran var, Bekle var Deli Gönlüm var Gül Rengi Var şeker var.
sen çocuğa resmen 1 parçan dısında birşey yok finali unut diyorsun utanmadanUnutamam süperdir final için belirlediğin şarkı o olmalı.
Şeker ve Deli Gönlüm de iyi şarkılar ama zorlanabilirler şu zamanlarda.
Bekle ve Hüsran'ı sevmem pek.
Yağmur Ağlıyor var Al Götür Beni var, Aşk Döşeğide var iyi sevindim sevdiklerine.Unutamam süperdir final için belirlediğin şarkı o olmalı.
Şeker ve Deli Gönlüm de iyi şarkılar ama zorlanabilirler şu zamanlarda.
Bekle ve Hüsran'ı sevmem pek.
Kısmen öyle diyorum aslında doğruyu söylemek gerekirse @EFE UYSALsen çocuğa resmen 1 parçan dısında birşey yok finali unut diyorsun utanmadan
Hüsran, Unutamam, Gül Rengi, Deli Gönlüm ve Şeker çok popüler parçalar çok beklersin.
tabi neler olacağını kimse bilemezde ben 3lü finali duyunca @Bully sen ben yalın tarkan musti üçlüsü olabilir diyordum tabi sezende olabilir cecelide sertabta ama benim düşüncem tarkan musti yalın tarzındaydı@Çiğdem- cadisi haftaya Tarkan şov var
Şeker şarkısının yüzde 95'ini de Ravi İncigöz söylüyor zaten Ceceli sadece sonlarda devreye giriyor.Hüsran, Unutamam, Gül Rengi, Deli Gönlüm ve Şeker çok popüler parçalar çok beklersin.
İyide, sorun yok söylediği yeri alırız.Şeker şarkısının yüzde 95'ini de Ravi İncigöz söylüyor zaten Ceceli sadece sonlarda devreye giriyor.
Çok beklersin.@EFE UYSAL sen elenirain haftaya
Yine de insanlar oy verirken Ceceli'nin şarkıda fazla yer tutmadığını göz önünde bulundurabilirler.İyide, sorun yok söylediği yeri alırız.
Çok beklersin.
Hangi iddialı şarkıların var? Benim finale kadarki şarkılarım hazır, sen eleniceksin inşallah, Sandal ve Ceceliyle inşallah finale çıkacağız.
ben açık konuşmayı severim cnm @Bully hata yapmazsa eğer tarkanı biz yeriz gibi görünüyor hiç kusura bakma
Zaten 3 hafta var onu kullanmam.Yine de insanlar oy verirken Ceceli'nin şarkıda fazla yer tutmadığını göz önünde bulundurabilirler.
Aynen.ben açık konuşmayı severim cnm @Bully hata yapmazsa eğer tarkanı biz yeriz gibi görünüyor hiç kusura bakma
Hüsran, Unutamam, Gül Rengi, Bekle, Deli Gönlüm.Çok beklersiniz @EFE UYSAL içlerinde en çok hit şarkı bulunan benim
Acimayacak Kuzu Kuzu Sevdanin son vuruşu Dudu daha sayayim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?