MusicSurvivor 12. Hafta

Saçmalama Çiğdem. Ben onların sana 1 verdiğini bile takip etmiyorum. Niye böyle zorluyorsun anlamışta değilim.

Haftaya ikiside gelecek çünkü ikiside eski yarışmacı ve tüm eski yarışmacılar oy kullanmaya başlayacak. Bende bunu planladığım için bu hafta yatutarsa'yı çağırmadım.

Sırf işine gelmiyor diye karala yapma burada.

bu konuda benim düşüncem ortada yatutarsanın bu hafta neden gelmediğinide iyi biliyorum bu hafta başka parça olsa yatutarsa ilk konuk juri seçilmiş olurdu onuda tahmin ediyorum haftayı görürmüyüm tabi onun garantisi yok eğer elenmezsem haftayı haftaya konusuruz🙂

@beyazsoy Tükeneceğiz nasıl sence bu hafta onla katılıyorum.

@Çiğdem- takılıyorum ben sana bu aralar biraz asabisin.
aaa yok cnm asabi bir kişiliğim genelde yok sadece bu yarışmayı biraz ciddiye alıyorum okadar

şuda var ben neşeli güleryüzlü birisi olduğum kadarda dobra bir insanım yanı düşündüğüm şeyi arkandan söylemek yerine gelir yüzüne söylerim buda doğru yapılması gereken birşey bence arkandan özel sohbet açıp dedikodunu yapacağıma yanı burda yüzüne söylerim daha iyi bence

Uzatmak istemiyorum. Peki sen haklısın.

Uzatmak istemiyorum. Peki sen haklısın.
yani benim seninle bir derdim yok cnm mustiyi sevmediğini bildiğim halde ben sunuculuk sokak sanati yapsın demezdim sana güvenmiyor olsaydım 🙂🙂🙂
burdakı tartışmalarımız yarışmayı kapsayan birşey yoksa üye olarak hala sevdiğim üyelerden birisin

Bende sırf farklı düşünüyorsun diye senden nefret edecek değilim. bende seviyorum. Sen yarışmanın içinde çok olduğun için anlıyorum seni.

Bende sırf farklı düşünüyorsun diye senden nefret edecek değilim. bende seviyorum. Sen yarışmanın içinde çok olduğun için anlıyorum seni.
ayy zaten @mrt-06 söylediği gibi bu yarışma biraz gerilmeme neden oluyor fazla ciddiye aldığım için benide çevremdeki kişiler ve artık forumdakıler neşeli görmek dıında başka bir ru halıyle görmek istemiyorlar yapımda neşe var çünkü bu yarışma bittiğinde tekrar normal halime dönerim herhalde

aman dön neşeli görelim seni canımm sinirli olunca olmuyor valla

Teoman gidici olabilir yanlış şarkı. o şarkı çok patlamadı ve Teoman hayranları dışında sevilecek şarkı değil ikinci eleme adayı Mustafa Sandal Sertap ve yalın üçlüsünden biri

Teoman gidici olabilir yanlış şarkı. o şarkı çok patlamadı ve Teoman hayranları dışında sevilecek şarkı değil ikinci eleme adayı Mustafa Sandal Sertap ve yalın üçlüsünden biri
isim olarak bakıldığında teo dısında 2.ci elenen kişi kim olursa olsun süpriz bir isim olmuş olucak zaten ama ben teo nun bu seçimine çok şaşırdım özelden @S.G.A.T. ile fikir alışverişleri yapıyoruduk 4 hafta kalmıstı ve elinde gönülçelen hayalperest kar tanesi gibi 3 kaliteli parça vardı bu hafta en azından gönül çelen yada kar tanesi ile şansını yükseltebilirdi bu hafta fazla bilinmeyen bir parça riskli olmuş🙂🙂🙂

haklısın bu şarkı senfonik bir şarkı ve biraz iç karartan bir şarkı tam depresyonluk. bizim ergenler Recapbi bile dinlemez)))

Asıl riskte benim bence bu hafta Teo ile birlikte. Şarkım güzel ama herkes beğenir mi bilmiyorum.

Asıl riskte benim bence bu hafta Teo ile birlikte. Şarkım güzel ama herkes beğenir mi bilmiyorum.
haklısın bu şarkı senfonik bir şarkı ve biraz iç karartan bir şarkı tam depresyonluk. bizim ergenler Recapbi bile dinlemez)))
açık konuşayım bu hafta sıralama yapmak zorunda olduğum için yüksek puanlar verdim yoksa zevkime uygun 1 parça bile bu hafta yoktu zor bir hafta diyoruz ama ben kesin 1.olur diyebilicek bir şarkı göremiyorum hep tarkana tam verirdim yine iyi aldı ama adını kalbime yaz tarkanın yeni parçalarından en sevmediklerimden bu hafta 7 üyeden herke elenebilir bence benim gözümde açık ara şu kaliteli diyebilcieğim şarkıcı bu hafta yok

en zorlamadigim şarkı oldu diğer şarkılara puan verirken çok sıra değiştirdim sezen in sırası değişmedi))

bir aday dışında benim aynı hepsi birbirine yakın ama öne çok