son oy sana kaldığına göre elendim nisa kullanabilseydi keşke iyi vericeğini söylemişti senden hayır yokkız o fark kapanırsa helal olsun
son oy sana kaldığına göre elendim nisa kullanabilseydi keşke iyi vericeğini söylemişti senden hayır yokkız o fark kapanırsa helal olsun
3 az değil mi la.Akşamkı eğlenceme tüm forum ahalisi davetlidir sınırsız içki ve 3 tane de dansözümüz var.
Bari arpa suyu de benim gibi, yakışıyor mı bir moderatore içki falan.Akşamkı eğlenceme tüm forum ahalisi davetlidir sınırsız içki ve 3 tane de dansözümüz var.
@Çiğdem-'in gazabına mı uğramak istiyorsun?Akşamkı eğlenceme tüm forum ahalisi davetlidir sınırsız içki ve 3 tane de dansözümüz var.
Hahahaa.3 az değil mi la.
Benden de tüm forum halkında YALIN AYAK.@sokak sanati @EFE UYSAL @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 44700
ben sana dedim şarkın iyi değil diyeson oy sana kaldığına göre elendim nisa kullanabilseydi keşke iyi vericeğini söylemişti senden hayır yok
Yeter la işte daha ne istiyon.3 az değil mi la.
Benden de tüm forum halkında YALIN AYAK.@sokak sanati @EFE UYSAL @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 44700
@Nisa yı bekleseydik keşke sonuclarda yarın açıklanıcaktı bir ümidim olurdu belki @sokak sanati ni sunucu yapan senide juri yapan benim sizde el ele verip benim başımı yediniz tühh size beeeben sana dedim şarkın iyi değil diye
Benden çekeceğin var daha aşkısı.Yeter la işte daha ne istiyon.
Yapma şu espriyi demedim mi sana
Ben de pek içmem de işte özel günlere iyi gidiyor Araba şarkısıyla bana büyük tehdit oluşturacak Musti eleniyor bunun hatrına içilir dans edilir.Bari arpa suyu de benim gibi, yakışıyor mı bir moderatore içki falan.
6.oldun işte ilerleme var ilk musicsurvivora göre@Nisa yı bekleseydik keşke sonuclarda yarın açıklanıcaktı bir ümidim olurdu belki @sokak sanati ni sunucu yapan senide juri yapan benim sizde el ele verip benim başımı yediniz tühh size beee
Artık 1 yıl @Çiğdem- çenenden kurtulamayacağız Nisa'yı neden beklemedik diye özellikle sen yandın.@sokak sanati
yok bu sefer birşey demem @mrt-06 finalde favorim sensin @Bully a geçit verme sakın juri olup onun ayağını kaydırıcamBen de pek içmem de işte özel günlere iyi gidiyor Araba şarkısıyla bana büyük tehdit oluşturacak Musti eleniyor bunun hatrına içilir dans edilir.
Finalde oy kullanırsın halktan biri olarak bu şartlarda Çiğdem'in jüri olmasını kabul etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?