Çok sevindim.Benim için çok büyük anlamı olan bir parça. Diğer şarkıları daha görmedim ama benden çok yüksek ihtimalle tam puan alırdın. Çok çok iyi bir seçim.
Sen Unutamamı'da sevmiyosundur.ne ka güzel bir seçim
Çok sevindim.Benim için çok büyük anlamı olan bir parça. Diğer şarkıları daha görmedim ama benden çok yüksek ihtimalle tam puan alırdın. Çok çok iyi bir seçim.
Sen Unutamamı'da sevmiyosundur.ne ka güzel bir seçim
Yarı finale saklıyordum ama @EFE UYSAL'ın finalde kullanması gereken şarkıyı Çeyrek Final'de kullanması planlarımı bozdu. ssne ka güzel bir seçim
yanlıs tercihFinale saklıyordum ama madem iki kişi elenecek bu hafta kullanıyorum. Sezen Aksu'nun en duygusal şarkılarından biri "Küçüğüm" sizlerle.
Klip olarak izlemek isterseniz.
@Bully @beyazsoy @Maskeli Fedai @xemrexxx @EFE UYSAL @OzaN @Aserat @Çiğdem- @cevaa @ABAY_06 @Nisa @Reytinger @hayret bi şey @vadikızı @ozgur2113 @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @Billy Kane @sokak sanati @yatutarsa
Oy kullanmıyorum pek sevinme. Ama cidden iyi seçim. Müzikten anlayanlar iyi puan verecektir.Çok sevindim.
Sen Unutamamı'da sevmiyosundur.
İyi olmuş.Yarı finale saklıyordum ama @EFE UYSAL'ın finalde kullanması gereken şarkıyı Çeyrek Final'de kullanması planlarımı bozdu. ss
Halk oylaması var. ))Oy kullanmıyorum pek sevinme. Ama cidden iyi seçim. Müzikten anlayanlar iyi puan verecektir.
isyankar la çeyrek finale kalabilseydim ben tarkan yalın üçlüsü yarı final görebilirdi ama şimdi benden bir koltuk boşaldı cnm yarı finale bence ya sezen yada ceceli geceçek sertab şuan sezen ve cecelinin arkasında ama @EFE UYSAL amı yoksa sanamı yüksek veririm şuan bilemiyorum gerçekten hanginiz yarı final görür yada tarkanla yalından birisini yer ikiniz birdenmi yarı final görürsünüz ama ikinizden birisi görücek bence ve parçalarınız şuan benim gözümde eşit şansınızda eşit benceFinale saklıyordum ama madem iki kişi elenecek bu hafta kullanıyorum. Sezen Aksu'nun en duygusal şarkılarından biri "Küçüğüm" sizlerle.
Klip olarak izlemek isterseniz.
@Bully @beyazsoy @Maskeli Fedai @xemrexxx @EFE UYSAL @OzaN @Aserat @Çiğdem- @cevaa @ABAY_06 @Nisa @Reytinger @hayret bi şey @vadikızı @ozgur2113 @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @Billy Kane @sokak sanati @yatutarsa
Çok sevindim.
Sen Unutamamı'da sevmiyosundur.
belli olmaz bu işlerYarı finale saklıyordum ama @EFE UYSAL'ın finalde kullanması gereken şarkıyı Çeyrek Final'de kullanması planlarımı bozdu. ss
Hala çok güzel 2 kozum var sen diğer tur gidicisin.İyi olmuş.
Neymiş?Hala çok güzel 2 kozum var sen diğer tur gidicisin.
sezen Aksu bir puan geriden gelir forum için. bu şarkı sezenin ilk onununa almam çeyrek finale daha iyi şarkıyla gelmen lazimGüzelim şarkı niye öyle dedin.
Lale Devri'ni seni tavlamak için koydum zaten.
Daha iyi mi kaldı kullandım hepsini. Bence bu parçaya haksızlık ediyorsun.sezen Aksu bir puan geriden gelir forum için. bu şarkı sezenin ilk onununa almam çeyrek finale daha iyi şarkıyla gelmen lazim
@Billy Kane oy kullanıyorsa onu da tavlayabilirsin benceLale Devri'ni seni tavlamak için koydum zaten.
Daha iyi mi kaldı kullandım hepsini. Bence bu parçaya haksızlık ediyorsun.
Asıl @xBUGRAx olaydı.@Billy Kane oy kullanıyorsa onu da tavlayabilirsin bence
Zaten şarkım çok iyi bilen biliyo bu şarkıyı.