Kumsalda ve Zor Kadın diyorum hala.Nasıl iddialı gelmedi? 😱😱 Sertab Erener denince akla gelen ilk 2-3 şarkıdan birisidir
Finale kalırsam Zalım'la affetmem.aslında finalde 2.olmanı sağlamak ama belli olmaz finale kalınca kazara 1.falan olursun
Kumsalda ve Zor Kadın diyorum hala.Nasıl iddialı gelmedi? 😱😱 Sertab Erener denince akla gelen ilk 2-3 şarkıdan birisidir
Finale kalırsam Zalım'la affetmem.aslında finalde 2.olmanı sağlamak ama belli olmaz finale kalınca kazara 1.falan olursun
Elenmek istemiyorum diyorum bendeKumsalda ve Zor Kadın diyorum hala.
Finale kalırsam Zalım'la affetmem.
ben şarkını çok beğendim sevdiğim şarkılarındanÇeyrek finalde iki kişi eleneceği için iddialı olmak lazım
@Reytinger @OzaN @Tzira @xemrexxx @beyazsoy @Aserat @Yiğitt @vadikızı @mrt-06 @Maskeli Fedai @Bully @çiğdem- @EFE UYSAL @S.G.A.T. @ABAY_06 @cevaa @ozgur2113
maskeli kuzu kuzuyu kullanmış mıydı :Kumsalda ve Zor Kadın diyorum hala.
Finale kalırsam Zalım'la affetmem.
Kullanmadı. ssmaskeli kuzu kuzuyu kullanmış mıydı :
Bundan sonra hepimiz elenebilir artık ya sen elinden geleni yaptın bu şarkısı da iyidir.Elenmek istemiyorum diyorum bende
ne ka güzelKullanmadı. ss
çok riskli seçmişsin benceElenmek istemiyorum diyorum bende
ayyy çok severimmm süperVe şarkım geldi, zamanı gelen şarkıydı stratejik olarak :
@Bully @beyazsoy @Maskeli Fedai @xemrexxx @mrt-06 @OzaN @Aserat @Çiğdem- @cevaa @ABAY_06 @Nisa @Reytinger @hayret bi şey @vadikızı @ozgur2113 @S.G.A.T.
Aynen ama Vur Yüreğim'e güveniyorum bayağı ama elensemde şaşırmam artıkBundan sonra hepimiz elenebilir artık ya sen elinden geleni yaptın bu şarkısı da iyidir.
bunuda çok severim yaFinale saklıyordum ama madem iki kişi elenecek bu hafta kullanıyorum. Sezen Aksu'nun en duygusal şarkılarından biri "Küçüğüm" sizlerle.
Klip olarak izlemek isterseniz.
@Bully @beyazsoy @Maskeli Fedai @xemrexxx @EFE UYSAL @OzaN @Aserat @Çiğdem- @cevaa @ABAY_06 @Nisa @Reytinger @hayret bi şey @vadikızı @ozgur2113 @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @Billy Kane @yatutarsa
BAŞARILAR 🙂🙂Finale saklıyordum ama madem iki kişi elenecek bu hafta kullanıyorum. Sezen Aksu'nun en duygusal şarkılarından biri "Küçüğüm" sizlerle.
@Bully @beyazsoy @Maskeli Fedai @xemrexxx @EFE UYSAL @OzaN @Aserat @Çiğdem- @cevaa @ABAY_06 @Nisa @Reytinger @hayret bi şey @vadikızı @ozgur2113 @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @Billy Kane @sokak sanati @yatutarsa
ay bak zümrüt sultanım ne ağlamıştı Allah belanı vermesin @Çiğdem-Finale saklıyordum ama madem iki kişi elenecek bu hafta kullanıyorum. Sezen Aksu'nun en duygusal şarkılarından biri "Küçüğüm" sizlerle.
@Bully @beyazsoy @Maskeli Fedai @xemrexxx @EFE UYSAL @OzaN @Aserat @Çiğdem- @cevaa @ABAY_06 @Nisa @Reytinger @hayret bi şey @vadikızı @ozgur2113 @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @Billy Kane @sokak sanati @yatutarsa
Benim için çok büyük anlamı olan bir parça. Diğer şarkıları daha görmedim ama benden çok yüksek ihtimalle tam puan alırdın. Çok çok iyi bir seçim.Ve şarkım geldi, zamanı gelen şarkıydı stratejik olarak :
@Bully @beyazsoy @Maskeli Fedai @xemrexxx @mrt-06 @OzaN @Aserat @Çiğdem- @cevaa @ABAY_06 @Nisa @Reytinger @hayret bi şey @vadikızı @ozgur2113 @S.G.A.T.
ne ka güzel bir seçim