Ne bileyim Çiğdem elendi dediler, sen yüksek versyedin kalıyordu yani kızı o kadar üzdünüz falan şok anlamında dedim.
Unuttum yani seni.
Haftayada mı?
Hemen konuyu aç kanka.
Tamam peki.
Hemen konuyu aç kanka.))
Tamam peki.
Şimdi konuyu açacak mısın yoksa şarkıları belirledikten sonra mı?
hadi başlat daha @Bully i göndermek için kulis yapıcamDirek konuda oylama başlayacak.Hemen şarkıları bekliyorum.
Oylama olarak başlatacağım konuyu. Şarkılarda konuda olmalı.
Niyetini açıkça belli etti jürilikten atılmasını talep ediyorum @sokak sanatihadi başlat daha @Bully i göndermek için kulis yapıcam
ayol niyetim o olsa çoktan 1i basmıştımNiyetini açıkça belli etti jürilikten atılmasını talep ediyorum @sokak sanati
Niyetin ne senin melun.ayol niyetim o olsa çoktan 1i basmıştım
çok birşey demeye gerek yok aslında 2.şansım olmasa çeyrek final kalamaıdm diye üzülürdüm ama zaten 8.hafta elenmiştik oyüzden laf söylemek doğru olmaz kısmet olmayınca olmuyor
çeyrek final isyankar yarı final aşka yürek gerek final araba üçlüm vardı ama 2.şansımda elendiğim için söz söylemek doğru olmaz oyüzden üzülmüyorum ben eğlendim yarışmada ve @Bully oy vermeyede devam edecem
bu arada işte @Bully un son hali
@Reytinger @OzaN @xemrexxx @beyazsoy @Aserat @Yiğitt @vadikızı @mrt-06 @Maskeli Fedai @Bully @hayret bi şey @EFE UYSAL
pek iddaalı gelmediÇeyrek finalde iki kişi eleneceği için iddialı olmak lazım
@Reytinger @OzaN @Tzira @xemrexxx @beyazsoy @Aserat @Yiğitt @vadikızı @mrt-06 @Maskeli Fedai @Bully @çiğdem- @EFE UYSAL @S.G.A.T. @ABAY_06 @cevaa @ozgur2113
Nasıl iddialı gelmedi? 😱😱 Sertab Erener denince akla gelen ilk 2-3 şarkıdan birisidirpek iddaalı gelmedi
aslında finalde 2.olmanı sağlamak ama belli olmaz finale kalınca kazara 1.falan olursunVay melun. ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?