MusicSurvivor 12. Hafta Sonuçları

Bu haftaki şarkım, Ceceli'nin en popüler şarkısı denilebilecek şarkı birazdan sizlerle...

Oy veren herkese çok teşekkürler haftalar sonra birinci olmak güzel. :D

@Çiğdem- bu hafta elenmeni beklemiyordum açıkçası sürpriz oldu bana. Ama yarışmaya çok renk kattın tüm emeklerin için teşekkürler, ikinci şansını pek iyi değerlendirememiş oldun böylelikle, sağlık olsun.

@S.G.A.T. bu hafta senin eleneceğin çok belliydi be kanka. :( Ama iyi ki katılmışsın yarışmaya. Teo ile çok iyi yerlere geldiğini düşünüyorum.

çok birşey demeye gerek yok aslında 2.şansım olmasa çeyrek final kalamaıdm diye üzülürdüm ama zaten 8.hafta elenmiştik oyüzden laf söylemek doğru olmaz kısmet olmayınca olmuyor:F
çeyrek final isyankar yarı final aşka yürek gerek final araba üçlüm vardı ama 2.şansımda elendiğim için söz söylemek doğru olmaz oyüzden üzülmüyorum ben eğlendim yarışmada ve @Bully oy vermeyede devam edecem :A:A:A
bu arada işte @Bully un son hali:F:F:F
anish-dansoz_313.jpg

@Reytinger @OzaN @xemrexxx @beyazsoy @Aserat @Yiğitt @vadikızı @mrt-06 @Maskeli Fedai @Bully @hayret bi şey @EFE UYSAL
@S.G.A.T. @sokak sanati

Son düzenleme:
çok birşey demeye gerek yok aslında 2.şansım olmasa çeyrek final kalamaıdm diye üzülürdüm ama zaten 8.hafta elenmiştik oyüzden laf söylemek doğru olmaz kısmet olmayınca olmuyor:F
çeyrek final isyankar yarı final aşka yürek gerek final araba üçlüm vardı ama 2.şansımda elendiğim için söz söylemek doğru olmaz oyüzden üzülmüyorum ben eğlendim yarışmada ve @Bully oy vermeyede devam edecem :A:A:A
bu arada işte @Bully un son hali:F:F:F
anish-dansoz_313.jpg

@Reytinger @OzaN @xemrexxx @beyazsoy @Aserat @Yiğitt @vadikızı @mrt-06 @Maskeli Fedai @Bully @hayret bi şey @EFE UYSAL
:F:F:F:F:F:kiki::kiki::kiki: