Şaka şaka dinlemedim daha yine bu hafta da iyi puan verebilirim sana.Teşekkürler.
Bekliyoruz.Şaka şaka dinlemedim daha yine bu hafta da iyi puan verebilirim sana.
Ben oy kullanmicam yalnız.
Bu haftaki şarkımız yine Konuşmadığımız Şeyler Var albümünün sevilen hareketli şarkısı ''KAFA'' oluyor.
@Bully @Yakamoz-Asi @aserat54 @Billy Kane @Yiğitt @sokak sanati @xemrexxx @OzaN @Tzira @mrt-06 @hayret bi şey @ozgur2113 @HachiKo @Harunnn60 @Ahmad @Çiğdem- @KayıpSehir @Reytinger
Bu hafta oy kullananlar baz alınmıştır. Yeni jürilere göre ekleme yaparım.
cnm açıkcası diğer şarkıcılar iyi parça gönderince sen zayıf kalıyordun tabi bu benim düşünceme göre öyleydi
Bu haftaki şarkımız yine Konuşmadığımız Şeyler Var albümünün sevilen hareketli şarkısı ''KAFA'' oluyor.
@Bully @Yakamoz-Asi @aserat54 @Billy Kane @Yiğitt @sokak sanati @xemrexxx @OzaN @Tzira @mrt-06 @hayret bi şey @ozgur2113 @HachiKo @Harunnn60 @Ahmad @Çiğdem- @KayıpSehir @Reytinger
Bu hafta oy kullananlar baz alınmıştır. Yeni jürilere göre ekleme yaparım.
Yok Akif zaten altta not yazdım bu hafta oy kullananlar baz alınmıştır diye.Ben oy kullanmicam yalnız.
Seveceğini düşünüyordum zaten düşük verince 1.oluyorum şimdi yüksek ver kesin elenirimcnm açıkcası diğer şarkıcılar iyi parça gönderince sen zayıf kalıyordun tabi bu benim düşünceme göre öyleydi
ma bu hafta şarkın iyi gerçekten ama daha büyük bir şansın var bukadar önemli bir haftada diğer seçimler çok yetersiz sana tarihi puan verebilirim bu hafta
@sokak sanati ve senin sılan ikiniz dışındaki geriye kalan 3 parçada çok yetersiz böyle bir haftada aa belkide iyi parçaları bitmiştir oda oalbilir artık bilemicem
İlla Sıla dinleyelim yani.Yok Akif zaten altta not yazdım bu hafta oy kullananlar baz alınmıştır diye.
Seveceğini düşünüyordum zaten düşük verince 1.oluyorum şimdi yüksek ver kesin elenirim
diğerlerini yetersiz buldum malesefYok Akif zaten altta not yazdım bu hafta oy kullananlar baz alınmıştır diye.
Seveceğini düşünüyordum zaten düşük verince 1.oluyorum şimdi yüksek ver kesin elenirim
Dinle kulağının pası silinsin fena mıİlla Sıla dinleyelim yani.
Anlamıyorum diğerleri yeterli olduğunda ben yeterli olamama özürlü mü oluyorum acabadiğerlerini yetersiz buldum malesef
diğerlerini yeterli bulsaydım seni kakalardım yine sonlara doğru
Dinleyelim o zaman.Dinle kulağının pası silinsin fena mı
Anlamıyorum diğerleri yeterli olduğunda ben yeterli olamama özürlü mü oluyorum acaba
Aynen bi bak bakalım oy kullansan kaç verirdinDinleyelim o zaman.
diğer şarkılar iyi olunca sen zayıf kalıyorsun cnm sılanın her hafta ilk 3 olması büyük süpriz bence bu kadını başkası yönetiyor olsaydı 1 defa ilk 3 görürdü sonrada 7.haftada elenirdiDinle kulağının pası silinsin fena mı
Anlamıyorum diğerleri yeterli olduğunda ben yeterli olamama özürlü mü oluyorum acaba
Diğer şarkıları görmem lazım.Aynen bi bak bakalım oy kullansan kaç verirdin
Sıla'yı benden başka kimse yönetemezdi zaten ama Sıla ben olmasam da 1.lik potansiyeline gelebilecek bir isim.diğer şarkılar iyi olunca sen zayıf kalıyorsun cnm sılanın her hafta ilk 3 olması büyük süpriz bence bu kadını başkası yönetiyor olsaydı 1 defa ilk 3 görürdü sonrada 7.haftada elenirdi
Hadise - SupermanDiğer şarkıları görmem lazım.
Yine üst sıralarda yer alırdın sanırım.Sıla'yı benden başka kimse yönetemezdi zaten ama Sıla ben olmasam da 1.lik potansiyeline gelebilecek bir isim.Her şarkısı ayrı olay
Hadise - Superman
Gülşen - Emrin Olur
Kenan Doğulu - En Kıymetlim
Rihanna - Where Have You Been
sen olmasan buraya gelemezdi benceSıla'yı benden başka kimse yönetemezdi zaten ama Sıla ben olmasam da 1.lik potansiyeline gelebilecek bir isim.Her şarkısı ayrı olay
Hadise - Superman
Gülşen - Emrin Olur
Kenan Doğulu - En Kıymetlim
Rihanna - Where Have You Been
Tüh keşke kullanaydınYine üst sıralarda yer alırdın sanırım.
Sıla'nın kötü şarkıları var canım yok demiyoruz ama Sıla'nın her şarkısı içten bir hikaye anlatan cinsten. 2007'de piyasaya çıktı hemen dünyaya açılmasını bekleyemeyiz.sen olmasan buraya gelemezdi bence
ayy onuda brak cnm sen her hafta 1.cilik istiyorsun tamam sıla iyidir ama her şarkıcının kötü parçalarıda olur sılanın her parçası kusursuz harika olsaydı zaten sıla türkiyenin hatta avrupanın en iyi şarkıcısı seçilirdi zaten
Geçen kullandığım yeter Sıla'ya.Tüh keşke kullanaydın
Sıla'nın kötü şarkıları var canım yok demiyoruz ama Sıla'nın her şarkısı içten bir hikaye anlatan cinsten. 2007'de piyasaya çıktı hemen dünyaya açılmasını bekleyemeyiz.
kısaca bu hafta gözüme girdin yani yine iyisinTüh keşke kullanaydın
Sıla'nın kötü şarkıları var canım yok demiyoruz ama Sıla'nın her şarkısı içten bir hikaye anlatan cinsten. 2007'de piyasaya çıktı hemen dünyaya açılmasını bekleyemeyiz.
Teşekkür ederim ablakısaca bu hafta gözüme girdin yani yine iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?