Beni şarkıdan çok klipler çekiyor
Beyonce'unda malzemesi sağlamdır.
Beni şarkıdan çok klipler çekiyor
Az önce yolladığının malzemesi daha sağlamdıBeyonce'unda malzemesi sağlamdır.Çeker seni.
Az önce yolladığının malzemesi daha sağlamdı
Ben Hadise'nin ilk 3 olur diye düşünüyorum ama Superman'i bu hafta seçmesi ilk 3'ü zorlaştırabilir.Haftaya olsun hele bir belki Hadise kötü bir şarkı ile çıkarda işim rahatlar.hayrettin Final şarkım Süperman diyordu sonra çok iddialı yok demişti
Nazara gelmezsin sen. Seni önce çözmek gerek nazara gelmen için.Nazar edeceksiniz tüylerime
Zamanı gelsin dinleriz.
O zaman Beyonce ile katılsaydın arkadaşımO sempatikdirde.
ayy senin ne koyduğunun ne önemi varrr ilk 3 oluyorsun nasılsaBu hafta herkes eminim en güçlü kozlarını koyacaktır ben ne koysam bilemedim
Aynen beni önce bir çözmek lazım beni ben yapanı bulmanız lazımBen Hadise'nin ilk 3 olur diye düşünüyorum ama Superman'i bu hafta seçmesi ilk 3'ü zorlaştırabilir.
Gülşen ve Kenan renklerini belli etmiyor pek.
Unfaithful'u da iyi düşün bir araştırma yap. Stay için pek olumlu düşünmüyorum.
Nazara gelmezsin sen. Seni önce çözmek gerek nazara gelmen için.
Kalitenin göbeğiyim ben sen anlamıyorsun o ayrı bu hafta kaç vercen banaayy senin ne koyduğunun ne önemi varrr ilk 3 oluyorsun nasılsa
Ben Hadise'nin ilk 3 olur diye düşünüyorum ama Superman'i bu hafta seçmesi ilk 3'ü zorlaştırabilir.
Gülşen ve Kenan renklerini belli etmiyor pek.
Unfaithful'u da iyi düşün bir araştırma yap. Stay için pek olumlu düşünmüyorum.
Nazara gelmezsin sen. Seni önce çözmek gerek nazara gelmen için.
geçen hafta 3 verdim 2 kişinin önüne koydum seni dua etmen lazım bence banaAynen beni önce bir çözmek lazım beni ben yapanı bulmanız lazım
Kalitenin göbeğiyim ben sen anlamıyorsun o ayrı bu hafta kaç vercen bana1 mi 2 mi
O zaman Beyonce ile katılsaydın arkadaşım
Yani müziğe oy veren her türlü beğenir o parçayı.Stay'i fantezi olsun diye koyacağım zaten.Unfailtful'dan daha hoş geliyor bana ama o şarkı ile ilgili dedikelrinde de sonuna kadar katılıyorum. Müzik on numara.
Hadise'yi yakından takip ediyorum.kenan Doğulu'da en fazla Cakkıdı ile çıkardı finale onuda kullandı. Bence oda iddiasız gelir bundan sonra.
Gülşen'in daha iyi parçası var. Yolu var onun bence.
Bu hafta seversin bence şarkımıgeçen hafta 3 verdim 2 kişinin önüne koydum seni dua etmen lazım bence bana
Yani müziğe oy veren her türlü beğenir o parçayı.
işin ilginci şuu cnm 1-2 hafta haric diğer haftalar hep ilk 3 yer almışsınBu hafta seversin bence şarkımı
Benim gözüm finalde değil şahsen.Stay'i fantezi olsun diye koyacağım zaten.Unfailtful'dan daha hoş geliyor bana ama o şarkı ile ilgili dedikelrinde de sonuna kadar katılıyorum. Müzik on numara.
Hadise'yi yakından takip ediyorum.kenan Doğulu'da en fazla Cakkıdı ile çıkardı finale onuda kullandı. Bence oda iddiasız gelir bundan sonra.
Gülşen'in daha iyi parçası var. Yolu var onun bence.
Benim gözüm finalde değil şahsen.
Sen de sorun var tabikiişin ilginci şuu cnm 1-2 hafta haric diğer haftalar hep ilk 3 yer almışsın
ama ben sana hiç tam puan vermemişim kesinlikle yaa bende sorun var yada diğerlerinde bir sorun var
Yani durum değişken yine.Belli de olabilir olmayada bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?