MusicSurvivor 10. Hafta Sonuçları

Ele Güne Karşı`nın ilk 3`e girememesi,Paramparça`nın bu kadar arkada kalması forumun çok özgün bir zevkinin olduğunun göstergesi
))))
Yarışma başladığından beri en aktiflerden olan,ayrıca beğeni rekortmeni yarışmacı @vadikızı ya tebrikler.Gelecek sezon daha iyi yerlere gelmesi dileğiyle

Ayrıca haftayı zirvede tamamlayan @mrt-06 @Çiğdem- @Maskeli Fedai ye de tebrikler

@Bully senin zirve puanı bu hafta da yalan oldu

Sezen Aksu'yu sonlarda bekliyordum birinci olmasına çok şaşırdım. O şarkı o kadar seviliyor muymuş ya.

MFÖ'nün Ele Güne Karşı ile bile ilk üçe girememesi.
Ben MFÖ'yü hemen hemen herkesin sevdiğini düşünürdüm ama forumda pek sevilmiyormuş, çok ilginç...

Bengü en zayıf halkaydı. Bu hafta elenmese 1-2 hafta içinde kesin elenecekti. Buraya kadar gelmek de başarıdır tabii.

4 haftadır boş geçiyorum ama üst sıralarda yer alıyorum yine.
Bu hafta mesela final puanını 3 puanla kaçırdım. ss

Haftaya da iddialıyım inşallah şeytanın bacağını kırarız bu sefer.

Tam puanı aldın benden hayırlı olsun.

Yine de büyük konuşmayım diğer yarışmacılardan 1-2 tanesinde Aya Benzer'e rağmen tam puanı alacak şarkı çıkabilir.

Tam puanı aldın benden hayırlı olsun.

Yine de büyük konuşmayım diğer yarışmacılardan 1-2 tanesinde Aya Benzer'e rağmen tam puanı alacak şarkı çıkabilir.
tabi yine zor bir hafta olucaktır ama biz bu haftayada hazırız 9.hafta 3. olduk 10. hafta 2. olduk 11. haftada eğer sırasıyla gidiyorsa 1.cilik gelirse gelir biz dansımızı yapacaz bu hafta mustiyle coşmamıza bakacaz

Ben iki haftadır Yalın'ın hakkettiği oranların çok altında puanlar aldığını düşünüyorum çünkü iki haftadır en iyi parçalarıyla çıkıyorsun. Bu hafta da iddialı bir seçim olmuş umarım hakkettiği değeri görür.

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim kardeşim.
İnşallah Ah be Kardeşim'le yeniden çıkışa geçerim.

bu kurbağa kafada hep bizden sonra ortaya çıkıyor bizimi dikizliyordur nedir mustime söyleyeyimde şunun ağzını burnu kırsın yarışma arasında
Sen paylaşınca kısasa kısas yapıp hemen paylaşayım dedim Musti'ye rahat yok çok fena kafayı taktım ona.

Ama bu hafta da iddialısın şarkın güzel.

İnşallah.
Yoksa bu gidiş gidiş değil.

@Çiğdem- zaten seni elemek için fırsat kolluyor dikkat etmelisin.

Benim kafam rahat kozlarımı dikkatli bir şekilde harcıyorum.

Haddini bildirecem ben o çirkine.
Hiç üzerime almıyorum.
Ama umarım dikkatin dağılmaz.

ayoll o saçma sapan cornetto reklamalrından aldığı puanlara saysın şuankı durumunu ne oldu @Bully cornettolarınmı bitti puan almanın yolunu bulmuştun
Daha çok reklam vardır Yalın'da reklam bitmez.

@Maskeli Fedai aga çok beğendim bu hafta benden çok daha yüksek bir puan alacaksın. 🙂

Hiç üzerime almıyorum.
Ama umarım dikkatin dağılmaz.

Daha çok reklam vardır Yalın'da reklam bitmez.

@Maskeli Fedai aga çok beğendim bu hafta benden çok daha yüksek bir puan alacaksın. 🙂
Ama üzerine alınman gerekiyordu göndermeyi sana yapmıştım.

Dağılmaz merak etme full konsantreyim ben.

ayoll o saçma sapan cornetto reklamalrından aldığı puanlara saysın şuankı durumunu ne oldu @Bully cornettolarınmı bitti puan almanın yolunu bulmuştun
Cornettolar kovalasın seni inşallah.

Ama üzerine alınman gerekiyordu göndermeyi sana yapmıştım.

Dağılmaz merak etme full konsantreyim ben.

Cornettolar kovalasın seni inşallah.
Daha dün sen demedin mi çok iddialı parçan var diye kottirik kafalı oğlan.

Biliyorum ama işte hayat her an ne olacağı belli olmuyor.

Daha dün sen demedin mi çok iddialı parçan var diye kottirik kafalı oğlan.

Biliyorum ama işte hayat her an ne olacağı belli olmuyor.
Hadi ya öyle mi demişim sen üzülme diye demişimdir büyük ihtimalle.

Aynen, bir bakmışsın Sezen 11.haftada elenmiş.