Maskeli Fedai
Favori Üye
2 haftadır şarkıcıların başını yiyorsun cnmBu şarkıyla bile beklediğim puan gelmedi, ben de çok şaşırdım. Listemi değiştirmeseydim şuan ben elenirdim sanırım.
Önümüzdeki hafta kendi başımı yiyecem sanırım.2 haftadır şarkıcıların başını yiyorsun cnm
mfö nün kaliteli şarkıları var ama isim olarak az geride görünüyoru geçen hafta sen iyi çıkmasaydın elenirdin sen iyi çıkınca yıldız tilbe zayıf kaldı ve elendi bu haftada yine iyi çıkmasan elenirdin ve sen iyi çıkınca bengü zayıf kaldı elendi bakalım 11.haftada kimin başını yiyeceksin
ayoll aç konuyu git ne işin varsa gör11. Hafta konusu Bu akşam yada yarın öğlenden sonra açılacaktır.
Jüri olursun.evet ama foruma sevdiremedim sağolasın
Ben daha tam olarak başlamadım, bunlar daha bir alt küme, son 5'i bekle.sen kullanmıyormusun
iyi parçalarını bekliyoruz ozamanBen daha tam olarak başlamadım, bunlar daha bir alt küme, son 5'i bekle.
Buda iyiydi çok iyiler gelicek diyorum ilk 5te.iyi parçalarını bekliyoruz ozaman
uzun bir aradan sonra bugün yüksek veremedim sana oyüzden iyi parçalar gelirse iyi olur herkeste kaliteli geliyor ama bakalım 11.haftada neler olacak🙂🙂🙂
ayoll son 5 e girdik zatenBuda iyiydi çok iyiler gelicek diyorum ilk 5te.))
Çeyrek final kaç kişi ile oluyor kaç kişi eleniyor?ayoll son 5 e girdik zaten
11 ve 12 hafta oynanıp çeyrek final yarı final olucak final haric 4 hafta kaldı finalle birlikte 5 hafta kaldı son 5 e girdin yani
çeyrek finalde 6 kişi yarışıp 1 kişi elenecek yarı finale 5 kişi yarısıcak ve 5 kişiden 2 kişi elenecek 3 kişide finale çıkıcak yani yarı finalde kıyamet kopacak cnmÇeyrek final kaç kişi ile oluyor kaç kişi eleniyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?