Musa Uzunlar da 'Çukur'da!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'a Nejat İşler ve Barış Arduç'un ardından sürpriz bir transfer daha!

cropped_content_musa-uzunlar-kimdir_n9acsK29y3k814B.jpg

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu, başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka, Cihangir Ceyhan, Burak Dakak, Nur Sürer ve Meral Çetinkaya gibi isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna Nejat İşler ve Barış Arduç'un ardından Musa Uzunlar da dahil oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kurtlar Vadisi Pusu, Poyraz Karayel ve 8.Gün gibi dizilerde rol alan Musa Uzunlar dizide, Çağatay Erdenet (Nejat İşler) ve Arın Böke Erdenet'in (Barış Arduç) babası Cengiz Erdenet karakterine hayat verecek.

'Çukur' yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: Mustafa Kılıç​

Nejat ișler çıkıyordu hani diziden

Ben senden Sherlock'culuğu, sen de benden iyi tahmin etmeyi kapmışsin :A
Yalnız çok fazla yıldız kadro beklentiyi karşılamaya biliyor :A

Rolleri mi değiştirdik yani Dosi hanım? :A

Yok ya, bu dizide ilk sezondan beri hep büyük isimler yer aldı. Genel olarak baktığımız zaman da hep tatmin etti oynadığı karakterler, bu karakterlerin hikayeleri, diziye girişleri... Nejat İşler diziye girdikten sonra ailesinin ve ailesinin üyelerinin çok güçlü isimler olacağının sinyalleri zaten verilmişti. Ha tabii devam eden bir diziye Barış Arduç ve Musa Uzunlar takviyesi neresinden bakarsan bak şaşırtıcı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu kadro ile yeni sezon olacağı kesinleşti, ama bu kadro ile de zirveyi 10+ ile alamazsa kepenkleri kapatsın.

Musa Uzunlar oyunculuğu ile kendisine hayran bırakan usta bir isim, izlemesem de diziye can katacağı ortada. :)

Akıyor akıyor :A Muhteşem bir takviye :D

Gerçi Musa Uzunlar ve Nejat İşler arasında 13 yaş var ama olur o kadar. Musa Uzunlar'ın bir tık üstü Haluk Bilginer, Şener Şen ve Çetin Tekindor zaten.

Çukur'a hoşgeldin Bahri Baba :A

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Akıyor akıyor :A Muhteşem bir takviye :D

Gerçi Musa Uzunlar ve Nejat İşler arasında 13 yaş var ama olur o kadar. Musa Uzunlar'ın bir tık üstü Haluk Bilginer, Şener Şen ve Çetin Tekindor zaten.

Çukur'a hoşgeldin Bahri Baba :A

Olası isimlerde Haluk Bilginer ve Musa Uzunlar'dan bahsetmişti Mustafa Kılıç, ama bence Şener Şen ayrı bir renk katardı diziye.

Gerçekten acayip bir kadro oldu. Merakla nasıl bir etki yapacağını bekliyorum hem Barış Arduç'un hem de büyük usta Musa Uzunlar'ın. Sezon finaline doğru çılgın şeyler yaşanacak gibi duruyor... Böyle bir kadro kurmak da anca kapitalist düzenin zirvesi olan ve herkesi parayla elde eden AY YAPIM gibi bir şirket tarafından gerçekleştirilebilirdi... :A

Gerçekten acayip bir kadro oldu. Merakla nasıl bir etki yapacağını bekliyorum hem Barış Arduç'un hem de büyük usta Musa Uzunlar'ın. Sezon finaline doğru çılgın şeyler yaşanacak gibi duruyor... Böyle bir kadro kurmak da anca kapitalist düzenin zirvesi olan ve herkesi parayla elde eden AY YAPIM gibi bir şirket tarafından gerçekleştirilebilirdi... :A

Daha kapitalisti var... :A

ANOS.png

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Şener Şen'i İçerde'ye de beklemiştik zamanında, Uğur Yücel geldi. Sanmıyorum artık bir dizi projesinde yer alacağını :D

Yeşilçam'dan hiç bir isim doğru dürüst diziler de yer almadı... Aklıma gelenler Şener Şen, Perran Kutman, Nevra Serezli... Dizi süreleri ile ilgili bence bu durum.

• Beğendim
Reactions: Bully
Yuh artik, senaryo da biraz daha senlense dizi eski havasina döner dizi. Gökhan Horzum artik bize filler bölüm izletmeyi birak. :(

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy