Musa Uzunlar'ın Yeni Dizisi Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Usta oyuncu Musa Uzunlar'ın yeni dizisi belli oldu!

Ay Yapım'ın hazırladığı aksiyon ağırlıklı ''8. Gün''ün kadrosuna son olarak Kanal D'de yayınlanan Poyraz Karayel dizisinde izlediğimiz Musa Uzunlar da dahil oldu. Volkan Sümbül ve Toprak Karaoğlu'nun kaleme aldığı projeyi Çağrı Vila Lostuvalı yönetecek.

Başrolünde Burcu Biricik'in yer alacağı dizide Musa Uzunlar; Hayati, Burcu Biricik ise; Bahar karakterini canlandıracak.

''8. Gün'' Şubat ayında ATV'de!

Kaynak: Ranini

Önce Bizim Hikaye dediler; sonra İnsanlık Suçu.. Artık Jet Sosyete'de deseler şaşırmam
Umarım bi sefer doğrudur...

Çağrı Vila Lostuvalı ve Musa Uzunlar, Poyraz Karayel’den sonra yeniden aynı projede buluşmuş oldu. Merakla bekliyorum bu diziyi.

Bu diziden hiç ümidim yok gibi

ATV için azıcık değişik bir tür gibi ama bakalım.

Rica edeceğim gizemi bol olsun!!!

Çok iyi bir oyuncu hayırlı olsun. Kadronun geri kalanı da yakın zamanda belli olur inşallah.

Önce Bizim Hikaye dediler; sonra İnsanlık Suçu.. Artık Jet Sosyete'de deseler şaşırmam
Umarım bi sefer doğrudur...

Net bu sefer, imzalar tamam.

Çağrı Vila Lostuvalı ve Musa Uzunlar, Poyraz Karayel’den sonra yeniden aynı projede buluşmuş oldu. Merakla bekliyorum bu diziyi.

Bu diziden hiç ümidim yok gibi

ATV için azıcık değişik bir tür gibi ama bakalım.

Rica edeceğim gizemi bol olsun!!!

Çok iyi bir oyuncu hayırlı olsun. Kadronun geri kalanı da yakın zamanda belli olur inşallah.
erkek başrol için buğra gülsoy ile görüşülüyormuş bu dizinin acilen atv den şov ya da stara geçmesi lazım.ss @Çiğdem- @xBUGRAx @sokak sanati @mrt-06