Murat Yıldırım'a Yoğun İlgi!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,634
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Murat Yıldırım, 'Ramo' olarak Show TV'de ekranlara dönüyor!

murat-yildirim4-ramo-1ptK.jpg

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme aldığı, kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, Cemre Baysel, İlhan Şen, İdil Fırat ve Sacide Taşaner gibi isimlerin yer aldığı dizinin çekimlerinin gerçekleştiği mahallede, mahalle halkı set ekibini ve oyuncuları yaptıkları dolma ve böreklerle besliyor.

Set arasında mahallenin kadınları ile bir araya gelen Murat Yıldırım, 'Ramo' karakteri ile şimdiden Adanalıların gözdesi oldu.

murat-yildirim2-ramo-buEQ.jpg

'Ramo' yakında Show TV'de!

Murat Yıldırım, 'Ramo' olarak Show TV'de ekranlara dönüyor!

murat-yildirim4-ramo-1ptK.jpg

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme aldığı, kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, Cemre Baysel, İlhan Şen, İdil Fırat ve Sacide Taşaner gibi isimlerin yer aldığı dizinin çekimlerinin gerçekleştiği mahallede, mahalle halkı set ekibini ve oyuncuları yaptıkları dolma ve böreklerle besliyor.

Set arasında mahallenin kadınları ile bir araya gelen Murat Yıldırım, 'Ramo' karakteri ile şimdiden Adanalıların gözdesi oldu.

murat-yildirim2-ramo-buEQ.jpg

'Ramo' yakında Show TV'de!
Adana'ya ilk kez Ekim sonu gibi gittim, seneye Portakal Çiçeği Karnavalı zamanında tekrar gideceğim. İçli köfte yapan teyzeleri seviyoruz :F :F

2. çukur dazla gelir aynı kanala:T: bkm organize işleri spin off dizi yapsa daha mntıklı ve heycanlı olurdu. Gerçi belki bu iş de aynı mantıkla yola çıkılmıştır ama komedisi olmadiği için çukura yakın gördum:X

Bir mafyanın bünyesinde olan Ramo'nun daha fazla dayanamayarak karşı çıkıp kendi ayakları üstünde durduğu hikayeyi ele alıyormuş. Muhtemelen iyi polis kötü polis durumu gibi iyi mafya kötü mafya durumu olacak burada. Adana tarzı Mafya ama. :A Muhtemelen aksiyon-komedi-drama harmanlı bir iş olacaktır da ilk tanıtım pek icime sinmedi, Çukur'un ilk sezonu güzeldi. O tatta olursa izlerim. ?
İçimden gecenler:X

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Ama ben Çukur'un da ilk tanıtımını beğenmemiştim. Hatta İçerde'den sonra çok vasat gelmişti, diziyi izleyince beğenmiştim. Bu da öyle olur muhtemelen o yüzden önyargılı değilim. Tanıtımlar bazen çok yanıltıcı oluyor. Bunun da kadrosu, yönetmeni iyi kötü iş çıkması çok zor. ?
Görücez:X

• Beğendim
Reactions: blacklion