Murat Yıldırım Yeni Dizisinden Ne Kadar Kazanacak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1413634152.jpg

Star TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın diziden ne kadar kazanacağı belli oldu.

Sevilen oyuncu diziden bölüm başına 80 bin TL, yani aylık 320 bin TL kazanacak. Ayrıca yakışıklı oyuncu 13 bölümün parasını da peşin aldı.

Rol arkadaşı Meryem Uzerli ile geçtiğimiz hafta Berlin'de ilk kez bir araya gelen Murat Yıldırım, 15 Nisan'da Cannes'da tekrar bir araya gelecek.

İkili, yeni yayın döneminde ekrana gelecek dizilerinin dünya satışı için yapılan tanıtımda görev alacak.

Son düzenleme:
Vışşşşşş.😱 Dizi tutarsa 100 bine çıkar bölüm başı fiyatı.:D

Neyse hayırlı olsun. Çok fazlasıyla hak ediyor bu parayı Murat.:X

Fazlasıyla hak ediyor bu parayı, ama fiyat belirlemekten önce diziye bir isim bulsalar çok daha iyi olur. :)

İyi oyuncu parayı hak eder de..Harimm Sultaan ile oynayıp kendine yazık edecek :)

Sonuna kadar hak ediyor Meryemimin partneri :love1: :love1:

@Yiğitt piyasada o kadar para alan kişi var 80 bin nedir ki bi gecelik yemek parası :A (Noğğ 80000 benim 4 yılımi çıkartır ayol oyunculuk ne güzel meslek ben oyuncu olsaydim o kadan parayi koycak yer bulamazdim ama yano şimdi bu oyuncular paralari çar çur etmesinler lo yaslaninca açıklama falan yaparlar yoksa ayy ben kirami odeyemiyorum diye :( )
@sürgünüm senin dediğin sekildede dizi tutmus oluyor canısı yağni sorun yok yeterki meryoş dönsün :X

Kendisi için sevindim de dizi 13 bölüm sürer mi muamma. :D

@MelankoliK sus bakayim sen bu adam tek oynasa benim gibi personlar diziye bakmazlar yani meryem var diye bakcam ben :love1: