Murat Sakaoğlu 'Otel Divane' Dizisinde!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Show Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Emre Altuğ, Nefise Karatay, Burak Alkaş, Volkan Severcan ve Cem Kılıç gibi isimlerin yer aldığı dizi ''Otel Divane'' 3.bölümüyle ekranlara gelecek.

Buna göre diziye bu hafta konuk olacak bir isim var ve bu kişi Vine yıldızlarından biri olan Murat Sakaoğlu olacak.

Otel Divane yepyeni bölümüyle Cuma 21:00'da Show Tv'de.

thumbnail_1406561370.jpg

Ben de takip ediyorum vine'larını. :) Vine çeken yıldız oluyor keşke biz de kapak atabilsek. :D

Tanimiyorum zaten dizide izlenmiyor kariyerine yanlis başlangıç yapiyor

:F Esra asılma çocuğa :F
Yalnız yayından kaldırılacak diziye katılırken çok düşünmemiş sanırım. Gerçi onun ki meşhur olma derdi, vine'larını başarılı bulmuyorum, hepsi birbirinin aynısı gibi ama oyunculukta bakalım başarılı olabilecek mi? Seyretmediğim için bilemem ama bir sonraki dizisinde başarılar...

Yalnız yayından kaldırılacak diziye katılırken çok düşünmemiş sanırım. Gerçi onun ki meşhur olma derdi, vine'larını başarılı bulmuyorum, hepsi birbirinin aynısı gibi ama oyunculukta bakalım başarılı olabilecek mi? Seyretmediğim için bilemem ama bir sonraki dizisinde başarılar...
Zaten konukmuş yahu. :D

Butun vinelerini dün izledim cok komiklerdi lo ama keske baska diziyle baslasaydi :(