Murat Dalkılıç Hangi Şarkısına Klip Çekecek ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060

Başarılı şarkıcı Murat Dalkılıç hangi şarkıya klip çekeceğine açıkladı.

"Bir Güzellik Yap" albümüyle büyük sükse yapan Murat Dalkılıç, aynı zamanda albümün adını taşıyan "Bir Güzellik Yap" isimli şarkısının klibi büyük bir ilgi görmüştü. Daha sonra kliplendirdiği "Kader" şarkısının klibi de aynı şekilde büyük bir ilgi görmüştü. En son çıkardığı "Lüzumsuz Savaş" isimli şarkısının klibi de ilgiyle izleniyor.

Murat Dalkılıç albümündeki klip çalışmalarına son hız devam ediyor. Murat Dalkılıç öncelikli olarak "Bir Hayli" isimli şarkısını kliplendirecek. Ardından "Neyleyim İstanbul'u" şarkısını, daha sonra "Yudum Yudum" şarkısını kliplendirecek.

YASAL UYARI:

5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.Net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Neyleyim İstanbul'u ve Yalan Dünya kliplenmeli muhakkak.

"Yalan Dünya" bence kliplenmemeli. Zaten anlaşılıyor Murat Dalkılıç'ın da niyeti yok.
Şarkı Lale Devri'ne yapıştı bence ve bana tuhaf geliyor, hiç sevemedim.

"Bir Hayli" albüm çıktığından beri en sevdiğim şarkıların başında geliyor. 4. klip olması doğru karar. Neyleyim İstanbul'u pek dinlememiştim doğrusu şimdi dinledim klibi hak eden bir şarkıymış gerçekten.
Yudum Yudum da klipleneceği belli olan bir şarkıydı. Doğru seçim.