Murat Cemcir Sosyal Medyayı Salladı

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
38,279
Puanı
1,061
kb3Y1bkogvcemp2A1ko92Ocy.jpg

Haftasonu tv8 ekranlarında yayınlanan Antalya Televizyon Ödülleri büyük ilgi gördü. Ödül töreninde bulunan ve Ahmet Kural ile birlikte komedi dalında ‚En iyi Erkek Oyuncu‘ ödülünü alan Murat Cemcir, sahnede yaptığı espri sonrası sosyal medya platformu olan twitter’ıda salladı.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milli içki’nin ayran olduğu yönündeki ifadeleri sonrası Murat Cemcir, kendisinin ayranı sek sevdiğini ve yoğurt yiyeceğini yazması sonrası twitter’da bir haylı yankı buldu.

normal bir olay :D başbakanın açıklaması komikti değinilmeden geçilmesini beklemiyordum ama ben behzat ç.den birileri yapar diye beklemiştim :W:W:W

Pay almakla alakasi yok bence. Herkes ti'ye aliyor Basbakan'in bu aciklamasini :)

Tamam işte malzeme çıktı herkese.Sosyal medya kendine gündem maddesi arıyor.Herkes retweet almak için zoraki espriler türetecek.:)

Ek olarak başbakanın söylediğinde yanlış birşey yok.Atalarımız efes pilsen içmiyorlardı.:)

Tamam işte malzeme çıktı herkese.Sosyal medya kendine gündem maddesi arıyor.Herkes retweet almak için zoraki espriler türetecek.:)

Ek olarak başbakanın söylediğinde yanlış birşey yok.Atalarımız efes pilsen içmiyorlardı.:)

Ben zaten yanlis demedim :) Ayran icmek iyidir, daha sagliklidir.

Ben de ilk başta senin gibi düşünüyordum ama bizim milli içkimiz rakıdır. :)
Ayran çünkü içki değil içecektir. İçki içerisinde alkol olan bi sıvıdır.