Murat Akkoyunlu ve Kubilay Tuncer, Galip Derviş'te!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,318
Puanı
1,060
Kanal D'nin sevilen polisiye-komedi dizisi Galip Derviş'ten yeni bir haber var! Dizinin bu bölümüne de iki ünlü oyuncu konuk olacak.

Geçen hafta sevilen aktris Berrak Tüzünataç'ı ağırlayan dizinin bu bölümünün konukları ise geçtiğimiz günlerde 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk'a da konuk olan Murat Akkoyunlu ve daha önce dizide 3 defa daha karşımıza çıkan Kubilay Tuncer olacak.

Eğlenceli yeni bölüm fragmanını da aşağıda bulabilirsiniz. Galip Derviş, yeni bölümüyle Pazar akşamı 23.00'te Kanal D'de!

http://video.kanald.com.tr/GalipDervis/48Bolum-Fragmani/26751

murat-akkoyunlu (1)-horz.jpg

Son düzenleme:
Sana göre mükemmel olabilir tabii, ama ben hala çok ısınamıyorum Berrak'a, kusura bakma... :D
İzlemediysen de izle derim, gayet başarılı bir oyuncu... :)

Güzel, Alımlı, Seksi daha ne olsun.:bhr: Biraz Oyunculuğu idare ederlik o kadar.:Z

Yok sevdiğim oyuncu olursa izleyeceğim ben Glaip'i.:D

Takip ettiğim bir dizi değil ama inşallah iyi gelirler dizinin totaline :A
Böyle kaliteli bir diziyi neden takip etmiyorsun acaba? İzlediklerin arasında Gültepe gibi bir kalite abidesi de var mesela, ama Galip'i atlamak olmaz.
Bir şekilde izle derim ben... :D

Böyle kaliteli bir diziyi neden takip etmiyorsun acaba? İzlediklerin arasında Gültepe gibi bir kalite abidesi de var mesela, ama Galip'i atlamak olmaz.
Bir şekilde izle derim ben... :D
Birkaç bölüm izlemiştim ama saati bana uygun değil. Pt2 dizilerini hele de 23 ve sonrası izleme şansım pek yok. :)