Murat abim cins değildir nerden çıkardın.
Beğenmedin mi?Güzel kız konusu açaydın yaBu ne la .ss
Aaa adamı yeni gördüm tanımıyorum sadece görsel izlenim cnmMurat abim cins değildir nerden çıkardın.
Yorum yazdım şimdi arada bildirimler gözümden kaçıyor kusura bakma.Aaa adamı yeni gördüm tanımıyorum sadece görsel izlenim cnm
@xemrexxx in fotosunu paylaştım şurada senlede o konu hakkında geçmişte konusmuştuk hatırlarsın 21.yorum
https://fav10.net/forum/threads/rapçi-ezhel-tutuklandı.279068/page-2#post-3351598
Aaa önemli değil dünya kadar yere etiket ettik yineYorum yazdım şimdi arada bildirimler gözümden kaçıyor kusura bakma.
Hepsine baktım artık eminim ablacım.Aaa önemli değil dünya kadar yere etiket ettik yineİlk girdiğidme foruma hepsine bende yetişemiyorum çünkü yeni sohbet açılıyor
Sanki nikahına al dedim. Yorumun ne diye sorduk.Yumoşlara sor
Banane laHepsine baktım artık eminim ablacım.
Sanki nikahına al dedim. Yorumun ne diye sorduk.
Aaa bazen gitmeyip görmediklerimiz oluyor gülücük imzam yoksa mesaını görmemişimdir onuda tekrar hatırlatayımda konusu açılmıskan cnmHepsine baktım artık eminim ablacım.
Sanki nikahına al dedim. Yorumun ne diye sorduk.
Evet bazen bozulıyorum sana çünkü cevapsız mesajlarım kalıyor.Aaa bazen gitmeyip görmediklerimiz oluyor gülücük imzam yoksa mesaını görmemişimdir onuda tekrar hatırlatayımda konusu açılmıskan cnm
Sen erkeklerden hoşlanıyordun.Banane laKız resmi olsa yorumumu yapardım
Şans eseri bazen görüyorum bildirim bana gelmemiş oluyorEvet bazen bozulıyorum sana çünkü cevapsız mesajlarım kalıyor.
Sen erkeklerden hoşlanıyordun.
Yok artık iftiraya gel 😱 Allah korusun .ssEvet bazen bozulıyorum sana çünkü cevapsız mesajlarım kalıyor.
Sen erkeklerden hoşlanıyordun.
Kanım dondu.@MasacRE- @DarkLegenD @MEnes Atacan bu konu ile hasılatı toplamış.
Diss yarışmamızda 5. bölümde 1. belli 2. kim?
Bugün de Kuşum Aydın resimleri geliyor.Aaa önemli değil dünya kadar yere etiket ettik yineİlk girdiğidme foruma hepsine bende yetişemiyorum çünkü yeni sohbet açılıyor
Bu konuda ciddi misin?Uzun zamandır parlak konusu açılmıyordu.@xBUGRAx @xemrexxx @Çiğdem- @S.G.A.T. @Ahmed @Harunnn60 @serhatt @Forumdash @DarkLegenD @MasacRE- @cookies @vadikızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?