Kerimcan Durmaz'ın ezeli rakibi, ünlülerin sevilen ismi sosyal medyanın ve magazinin sivri dillisi Murat Övünç'ün resimleri...
Kerimcan Durmaz'ın ezeli rakibi, ünlülerin sevilen ismi sosyal medyanın ve magazinin sivri dillisi Murat Övünç'ün resimleri...
İnsanlar ön yargılı gerçekten çok doğal bir insan. Kerimcan kadar parlayamaması üzücü.O kadar neşeli bir insanki canım sıkıldıkça izleyip izleyip gülüyorum
Kesinlikle, tüm fanlarına tek tek cevap veriyor bana bile çok basit birşey yazmama rağmen teşekkür etmişti, parlaklar 2'ye ayrılır zaten bu 2. grup ama forumda birçok insan bu 2. grubu anlamaz, tabi eğer eşcinsel değillerseİnsanlar ön yargılı gerçekten çok doğal bir insan. Kerimcan kadar parlayamaması üzücü.
Afiyet olsun abimize. Yüzü mü kızarmış ışıktan mı acaba.
Afiyet olsun abimize. Yüzü mü kızarmış ışıktan mı acaba.
Anam buna üç tane güneş yanyana gelip ışık verse böyle katkat olmaz.Ters ışık olmuş boynuna bak kat kat çıkmış olacak iş değil.
@MasacRE- @DarkLegenD @MEnes Atacan bu konu ile hasılatı toplamış.Şirret ittifakı yine dislemiş.
Safozlar oltaya geldi. Benim gibi yılanla başa çıkılır mı@MasacRE- @DarkLegenD @MEnes Atacan bu konu ile hasılatı toplamış.
Diss yarışmamızda 5. bölümde 1. belli 2. kim?
Başımıza bela aldık deseneSafozlar oltaya geldi. Benim gibi yılanla başa çıkılır mı
Uzun zamandır parlak konusu açılmıyordu.@xBUGRAx @xemrexxx @Çiğdem- @S.G.A.T. @Ahmed @Harunnn60 @serhatt @Forumdash @DarkLegenD @MasacRE- @cookies @vadikızı
Buna parlak diyecek kadar mı yokluktasın Atacan
O kadar neşeli bir insanki canım sıkıldıkça izleyip izleyip gülüyorum
@xemrexxx den Selfi keyfi
Güzel kız konusu açaydın yaAnam buna üç tane güneş yanyana gelip ışık verse böyle katkat olmaz.Suşileri yerse olacağı bu.
@Maskeli Fedai abimize sen de bak.
Uzun zamandır parlak konusu açılmıyordu.@xBUGRAx @xemrexxx @Çiğdem- @S.G.A.T. @Ahmed @Harunnn60 @serhatt @Forumdash @DarkLegenD @MasacRE- @cookies @vadikızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?