Muhteşem'le Başbakan Barıştı! FF Özel

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Basbkan halka açık konuşmasında Muhteşem'e ve Muhteşem'in yayınladığı kanal sahibi Ferit Şahenk'e ağır laflarla yüklemiştir.

Bu olaydan sonra Kuaran okunurken bile başını tam ortmeyen Hurrem Hatun birden Full tesettüre girmesinin ardından. Erdoğan'nın Su İşleri Bakanlığı tarafından yaptırılan 112 tesisin toplu açılış törenine katıldıgı sırada Bayburt Demirözü barajının açılışına geldiğinde "Bunu Doğuş yaptı" deyip arkasında duran Ferit Şahenk ve Doğuş Grubu yöneticileriyle uzun uzun sohbet etmesi,Muhteşem'de herşey babakanın istediği Gibi olduğunu Ferit Şahhenkle arasının düzeldiği izlenimini verdi.

Doğuş Grubu yapmış tesisleri. Muhtemelen bunun için konuşmuşlardır uzuuun uzadıya :)

Doğuş Grubu yapmış tesisleri. Muhtemelen bunun için konuşmuşlardır uzuuun uzadıya :)

tek doğuş gurubuyla konuştu ve bayagı samimi bir görüşme. ferit şahenk o kadar mutlu ve yardımcı ki göremek lazım :)))))) tabi ferit şahenkin orda hazır olmasınıda ayrı bir nokta

bunun sebebi hürremin tesettüre girmesi değilde başbakanın benim adım hıdır elimden gelen budur duygusuna kapılmış olmasından kaynaklanabilir ..

kaldıramayacağını anlayınca işi oluruna bırakmıştır şimdi diğer bölümde hürremle kanuni halvete girerse tekrar başbakan ferit şahenki yerle birmi edecek hiç sanmıyorum :)

ahanda bu da videosu ferit şahenke bak nasıl bir halde :))))))))

Moderatörün son düzenlenenleri:
ah be beyazsopy bekleseydin de yalan haber açan kişi konumuna düşmeseydin
12.saniyeye dikkat my nin iktidar yalakalığına ihtiyacı yok

Moderatörün son düzenlenenleri: