Muhteşemde Firuze'nin Akıbeti Belli Oldu

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Kanaltürkteki 2.sayfa sunucuların kulislerden aldığı bilgilere göre Furize karakterini canlandıran Cansu Dere'nin 4 bölüm sonra saraydan kaçarak diziden ayrılacak

Kanaltürkteki 2.sayfa sunucuların kulislerden aldığı bilgilere göre Furize karakterini canlandıran Cansu Dere'nin 4 bölüm sonra saraydan kaçarak diziden ayrılacak

bu kadar basıtmı hurremle kanunı askını 4 bolumde yakmaları lazım yanı ısıtmaları reytıngın ucması ıcın

Saraydan "kendi mi kaçicak" yoksa "kaçirilcak" mi? Dün akşam "kaçirildi".

Bu konu önceden açılmamış mıydı yahu...
hayır açılan konu bu
https://fav10.net/f498/cansu-dere-muhtesem-yuzyildan-ne-zaman-ayrilacagimi-biliyorum-169611/#post937846

- - - Ekleme - - -

Saraydan "kendi mi kaçicak" yoksa "kaçirilcak" mi? Dün akşam "kaçirildi".

ezelin senaristi olsa firuzenin aslında iran ajanı oldugu osmanlının bilgilerini iran şahına aktardıgı ortaya çıkarırım hürremin bu bilgiyi bildirirm. sonrsı hürreme kalır :))) böylece saraydan ayrılmasını zorlanır yada hürrem klasiği ile "bögdürürüm" :))))))))))))))))))))

ezelin senaristi olsa firuzenin aslında iran ajanı oldugu osmanlının bilgilerini iran şahına aktardıgı ortaya çıkarırım hürremin bu bilgiyi bildirirm. sonrsı hürreme kalır :))) böylece saraydan ayrılmasını zorlanır yada hürrem klasiği ile "bögdürürüm" :))))))))))))))))))))

Rahmetli olacakti ki Firuze'de ne ruhani şeyler çıkardi:X Çıksın gitsin yaaa sevmedim bende rolunu.Dizinin kalitesini zedelicek.Sevgili torpili girmiş besbelli.

Rahmetli olacakti ki Firuze'de ne ruhani şeyler çıkardi:X Çıksın gitsin yaaa sevmedim bende rolunu.Dizinin kalitesini zedelicek.Sevgili torpili girmiş besbelli.

ee bu devirde arkan saglam olacak :)))))))))))

Son düzenleme:
''Kanaltürkteki 2.sayfa sunucuların kulislerden aldığı bilgilere göre Furize karakterini canlandıran Cansu Dere'nin 4 bölüm sonra saraydan kaçarak diziden ayrılacak''

bu habere yorum yapamıyorum :))

beyazsoya bu kadar yüklenmemek lazım özgün konu özgün konu diye ortalığı inletirseniz beyazsoyda böyle konu açar hadi burdan yakın sayın yöneticiler :))

Akşam kaçirilmadıydı o ? Akşamki bölümü mi demişler onu demiyor kimse?

Akşam kaçirilmadıydı o ? Akşamki bölümü mi demişler onu demiyor kimse?

sorun kaçırılmada değil kaynaktaki belirsizlikte kanaltürkteki ikinci sayfa proğramındai sunucuların kendi aralarında yaptığı yorumlara göre (cansu derenin 4 bölüm sonra saraydan kaçarak ayrılacak)

son cümleye hiç dokunmadım :)) orjinalliği bozulmasın :)

sümbül diyordu papapapapaşaşaşaşaaşa gugulk :)) bencede emrenin dediği çıkar sümbülün rengi kaymıştı :))

''Kanaltürkteki 2.sayfa sunucuların kulislerden aldığı bilgilere göre Furize karakterini canlandıran Cansu Dere'nin 4 bölüm sonra saraydan kaçarak diziden ayrılacak''

bu habere yorum yapamıyorum :))

beyazsoya bu kadar yüklenmemek lazım özgün konu özgün konu diye ortalığı inletirseniz beyazsoyda böyle konu açar hadi burdan yakın sayın yöneticiler :))

haberde ne var. kulisi ben ekledim bütün çıkan haberler elde görüntü yoksa kulis haberıdır yani yalanlanabilir

aldığın kaynak başka bir kaynaktan duyumlar üzerine yorum yapmış ..

sende konu açmışsın..

magazıncıler böyle çalışır . kızlar senarıstmı ki birinci ağızdan bilgi versinler. yarın bu bilgi gazetelerde haber olarak gereken. fıruze 4. bölüm sonra diziden ayrılıyor diye :)))))