Muhteşem Yüzyıl'daki hataya kim gülmedi ki!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
İlkokul çağında öğrendiğimiz bilgiyi meğerse dizinin senaristleri öğrenememiş.

Show TV'de ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl dizisinde pazar sahnesindeki hata izleyenleri güldürdü.
İlkokul çağındaki her çocuğun bildiği bir şey dizide farklı gösterildi.
Pazar sahnesi sırasında adam pazardaki satıcıya soruyor:
"Bu kumaşın metresi kaça?"
Yuh ki ne yuh... Açın ilkokul kitaplarını şöyle yazar:
"Ölçü birimi Cumhuriyet'ten sonra değişti."
Memlekette bu bilgiyi öğretmekten öğretmenlerin dillerinde tüy bitti ama senaristler hala öğrenememiş.

Sanırım dizileri çekenler sadece çekmek için çekiyorlar. Çünkü kavak yellerinde de arabanın dikiz aynasından arkadaki kamerlar gözüküyordu ve o sahnede araba hareket ediyormuş gibi görünürken kameralar hep aynı uzaklıkta görünüyordu:D Bu arada The Killing herkes hata yapabilir, bir hata yüzünden diziyi tamamen kötülemek doğru değil. Sevmiyorum der geçersin.

bunu ilkokulda okuyan çocuk yapmaz rezalet tek kelimeyle

takas senin ve my hayallerimni konuda başbaşa bırakıyorum önce buna hata dişyen türkçe kurallarına çlaışsın :)

admin ve onca kişi hataya gülmüş sen hakaret ediyon geç bu işleri :d

niye siz yapınca sorun olmuyo demi :D yok öyle bişey hataya gülüyorum ne var bunda :d

biz kendi konumuuz kendimiz açruz başkasının konusundan otlanmayız yönetimi de kınıyorum sgat mıydı haluk muydu eski konuları uplattı dye kaç. kere ceza aldı sana uyarı bile vermediler

uyarı verdiler tamam dedim zaten konu uplatmıyom böyle hata mı olur şuraya bak bu kadarına dikkat edilmeli yazık