Muhteşem Yüzyıl'da Sarı Selim rolünü kim oynayacak?

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634865742923144186.jpg

Survivor 2012'nin yarışmacıları arasında yer alan Anıl Tetik'in, Star TV'deki 'Muhteşem Yüzyıl'da 'Sarı Selim'i (Kanuni'nin oğlu) oynaması için teklif aldığı ortaya çıktı. Anıl Tetik 'Evet teklif aldım. Ama oyunculukta henüz yetersizim. Kabul edemedim. Şimdi ders alıyorum. Bu karakter diziye gelecek yıl dahil olacak. Belki yeniden buluşuruz' dedi.

Sarı Selim, Kanuni'den sonra padişah oluyor... Bu rol için Kıvanç Tatlıtuğ'un da adı ortaya atılıyor ancak resmen bir teklif yapılmış değil.

Kreys bu cocuk oyuncu degilki survivor da ünlü oldu. Bence hayatinin hatasini yapmis

Tip olarak uygun görünüyor ama oyunculukta neler başarabilir bunu anca zaman gösterir :)

Rezil diziye berbat oyuncu konuşmayı bilmiyo daha :d

MUHTEŞEMİN HER HAFTA RAKİPLERİNİ EZMESİ SÜPER :) bu kadroya katılmayi herkez ister HERKEZE nasi olmaz :d

Adam bir dizide bile oynamamış, kreys harika bi oyuncu diyor :d Çok Güldüm :D Şıp diye anladı harika oyuncu olacağını. Gözlernde Star ışığı var :X

Adam bir dizide bile oynamamış, kreys harika bi oyuncu diyor :d Çok Güldüm :D Şıp diye anladı harika oyuncu olacağını. Gözlernde Star ışığı var :X

dizilerde oynamak icin oyuncu olmaya gerek yok . ama bence anila tims deneme cekimi yapmis begenmemis olabilir

Bu diziyi batırır. Acun'un adamından hayır gelmez be :D :D

Sakinn!! Bence bu sari hayatta olamaz bi kere iyi bi oyunculuk hayatta yapamaz..muhtesem kaliteli bi yapim ve kadrosu basarili, sirf bu cocugun bi hayran kitlesi var diye sokarlarsa diziye haksizlik etmis olurlar..

yağmur durul taylan tamamen atmaca oldugunu söylemis anılla uzaktan yakından alakası yokmus

muhteseme ne dandik oyuncular geldi kral olarak gittiler dizi izlenme rekorları kırmaya her çarsamba devam edicek