Muhteşem Yüzyı'lda Muhteşem Hata

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Muhteşem Yüzyıl'da bir hata daha göze çarpıyor.

Muhteşem Yüzyıl'ın 44. bölümünde Aybige saraya geliyor.

45. bölümde Şehzade Mustafa henüz bir <linkz id="linkz0" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; "><nobr style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">çocuktu</nobr></linkz>. Fakat 50. bölümde Mustafa koca bir adam olmuş, Aybige ile arasındaki yaş farkı kapanmış ve ikisinin evliliğine karar veriliyordu.

Senaryoya göre aradan yıllar geçmiş olması lazım,buna rağmen Aybige'nin elbisesi bile değişmemiş.

1331898891_65_yuzyil.jpg

bu hatayı bnde fark etmiştim nasıl oluyoda aybige hiç yaşlanmadı diye :D aybüge neredeyse 10 yaş büyük şehzadedn :D

bir hatayı bulmak için kendini paralayan insanlar var .. aybige saraya gelince mustafanın çocukluğunu hiç göstermediler.. ikincisi mustafa ile aybige arasında yaş farkı olabilir bu kimi rahatsız ediyor anlamadım birisi 18 birisi 22 yaşında olsa ne sorun olur türkiyede aralarında 50 yaş olupta evlendirilenleri görüyoruz onlara karşı normal davranış sergileyen memleketimin aklıevvel insanları muhteşem yüzyılı eleştirmek için öküzün altında beygir arıyor...

bir hatayı bulmak için kendini paralayan insanlar var .. aybige saraya gelince mustafanın çocukluğunu hiç göstermediler.. ikincisi mustafa ile aybige arasında yaş farkı olabilir bu kimi rahatsız ediyor anlamadım birisi 18 birisi 22 yaşında olsa ne sorun olur türkiyede aralarında 50 yaş olupta evlendirilenleri görüyoruz onlara karşı normal davranış sergileyen memleketimin aklıevvel insanları muhteşem yüzyılı eleştirmek için öküzün altında beygir arıyor...

mesele o değilki.. aradan zaman atlaması yaşnmasına rağmen kızda hiç bi değişiklik yok.. biz evlenme meselesini demiyos.. :D

mesele o değilki.. aradan zaman atlaması yaşnmasına rağmen kızda hiç bi değişiklik yok.. biz evlenme meselesini demiyos.. :D

arada 3 yıl geçti dizi kolik üç yıl sonra sende nasıl bir değişim olabilir aynı olursun ama 13 yaşında bir kardeşin varsa 3 yıl sonra onu tanıyamazsın ergenlikte değişim çok büyük boyutlarda olur ama aybige 20 sinde neyse 24 ündede aynı tipe sahip olur normal yani:)

bnm bildiğim kadryla aradan 5 yıl geçiyodu.. çnkü mustafa 12 sindeydi 17 oldu?

bnm bildiğim kadryla aradan 5 yıl geçiyodu.. çnkü mustafa 12 sindeydi 17 oldu?

hayır mustafa 14 yaşındaydı 17 oldu..:) ama mustafa yerine geçen mehmet günsur un normal yaşı 38 olduğu için 17 lik delikanlı rolüne biraz yakışmasada ilerde durumu kurtaracaktır..:) çünkü şu anki haliyle zaten gerçek yaşı annesinden büyük:)

Dizide neden hata bulurlar anlamıyorum. Adı üstünde işte dizi. İzle geç

Konu dogru yere tasindi.

Pek fazla kaale alinacak bir hata degil bence..

Dizide neden hata bulurlar anlamıyorum. Adı üstünde işte dizi. İzle geç

çekememezlik var .. her iyi izlenme oranı alan dizi eleştirilir mutlaka .. nedenini bende anlamış değilim .. daha iyisini yapmak varken niye yerden yere vurmaya çalışırlar.. muhteşem yüzyılın tarihi saptırdığını iddia eden profların desteğiyle hazırlanmış trt ayarlı kıyam filminide gördük .. kıyamın hataları muhteşem yüzyılın 10 misli demekki eleştirmekle olmuyor bu işi yapmak kolay değil hem zor bir işin altından kalkacaksın hemde halkın büyük çoğunluğunun beğenisini alacaksın bu herbabayiğidin harcı değil helal olsun meral okay ve muhteşem yüzyıl ekibi
ı love you hürrem iyiki varsın:)