Muhteşem Yüzyıla Suç Duyurusu

Lawrence

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1
Puanı
147
Muhteşem Yüzyıla Suç Duyurusu

Konyalı bir turizmci tarihi değerlerimizle alay edildiği gerekçesiyledizi için suç duyurusunda bulundu.

Bu dizide şanlı Osmanlı tarihimize atılmış olan bir iftira var yalan var.

Tarihi değerlerimize sahip çıkma adına suç duyurusunda bulunmak zorunda hissettim kendimi diyen bildirici bu konuda

hukukçulardan ve kamuoyundan destek beklediğini belirtti.

Benim fikrimce dizide çok aşırı kötüleyecek bir şey yok ama bayan dekoltesi ve Kanuni Sultan Süleyman için gösterilenler yanlış bunada Başbakanımız madem kötü buluyor ozaman destek versin yardım etsin onlara görelim düzeltsinler fazla laf ile olmuyor malesef.

şimdi yandık konyalı turizmci olaya el koymuş başbakan kaldıramaz bu diziyi ama konyalı turizmci el attıysa olaya muhteşem hürrem biter
)

Herkes bitsin diyor.Yakında yayından kalkar.Bu diziden nefret ediyorum.Hürrem Sultanı kötü gösteriyorlar ve daha nice nice hatalar

tabiki kalksın konyalı turizmci herkes demektir bu adam sıradan biri değil konyalı turizmci
)

kaldırsınlar artık sıktı şu dizi

- - - Ekleme - - -

kaldırsınlar artık sıktı şu dizi

basbakan dahi hiçbisiy yapamadi tedbirsilik kararı verildi
hakkında hüküm verilemez

bosa dua etmeyin kabul olmaz

her çarsamba star'da
oyle yada boyle çarsamba hegomanyası hep olucak
))

bosuna beklemeyin

Offff sıktı artık ya. Neyi kaldırılıyor be? 3 yıldır yayında bu dizi. Kimse kimsenin ekmeğiyle oynayamaz

Bekleyin belki kalkar yayından

kaldırmak kesin sonuç değildir... allah muhafaza kaldırırsın daha beteri gelir neme lazım...

Dizi zaten Ocak 2014'te bitecek, öyle açiklandi..