TRT 1'de gösterilecek olan 'Nisvan' belgeselinin yönetmeni Hüsamettin Ünlüoğlu; projede Türkiye'nin ilk kadın emniyet müdürü merhum Feriha Sanerk'i oynayan oyuncu Elif Tayhan veÇanakkale Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş'la bir araya geldi. Türkiye'nin ilk TV dizisi olan 'Kaynanalar'ın da yönetmeni olan Ünlüoğlu; hayatında ilk kez kamera önünde konuştuğunu belirterek şunları söyledi: "45 yıldır hep kamera ardında kaldım. Türk Sineması'nda karışık bir ilerleme var. Planlı bir ilerleme yok. Film setlerinde ihtisaslaşmış kişiler olmalı" dedi. Yönetmen Ünlüoğlu, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisini de eleştirdi: "Dizide Kanuni Sultan Süleyman, harem ve iki kadın arasında kalmaktan başka bir şey yapmazmış gibi canlandırılıyor. İyi bir çalışma ama hatalar var. Araştırdığım kadarıyla gerçek Kanuni ile bu dizideki Kanuni Sultan Süleyman birbirlerinden çok farklı..."
'NİSVAN'DA YER ALMAK BENİM İÇİN GURUR!
Hüsamettin Ünlüoğlu'nun yönettiği 'Nisvan'da 'Türkiyenin ilk kadın emniyet müdürü Feriha Sanerk'i oynayan Elif Tayhan ''Hem Sanerk'i oynamaktan, hem de çok deneyimli yönetmen Hüsamettin Ustaoğlu ile aynı seti paylaşmaktan gurur duydum'' dedi. Çanakkale İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ise ''Emniyet camiası olarak bu tür projeleri destekliyoruz. Bu işe imza atan Hüsamettin Ustaoğlu'nu da kutluyorum'' dedi.
'NİSVAN'DA YER ALMAK BENİM İÇİN GURUR!
Hüsamettin Ünlüoğlu'nun yönettiği 'Nisvan'da 'Türkiyenin ilk kadın emniyet müdürü Feriha Sanerk'i oynayan Elif Tayhan ''Hem Sanerk'i oynamaktan, hem de çok deneyimli yönetmen Hüsamettin Ustaoğlu ile aynı seti paylaşmaktan gurur duydum'' dedi. Çanakkale İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ise ''Emniyet camiası olarak bu tür projeleri destekliyoruz. Bu işe imza atan Hüsamettin Ustaoğlu'nu da kutluyorum'' dedi.