Muhteşem Yüzyıl'a Ağır Sözler !

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
15
Puanı
259
Firuze izleyiciyi bayılttı mı?

Her cumartesi olduğu gibi bugün de söz izleyicide. Yakından Kumanda'nın ardından diğer televizyon köşelerinde de okur mektuplarının giderek daha fazla yer bulması ise sevindirici.

Okurumuz Betül Şencan'dan Muhteşem Yüzyıl dizisine hayli sert eleştiriler var. Özellikle de diziyi renklendirmek ya da uzatmak için eklenen karakterlere...

İşte mektubu:

"Yüksel Bey merhaba, bu sefer size Muhteşem Yüzyıl dizisi için yazıyorum. Cansu Dere diziye girdiğinden beri bir şeyler oldu. Sanki dizinin kalitesi düştü. Kusura bakmasınlar, oyuncuya diyeceğimiz yok, herkes işini yapıyor ama bu kişiliğin tarihte karşılığı var mı, varsa Kanuni ile bu kadar bunaltıcı, Hürrem ile bu kadar bayıltıcı mı olmuş ilişkileri? Kimi kandırıyorlar? İstese Hürrem'in Firuze'yi ortadan kaldırtması ne kadar sürerdi? Allahaşkına zaten koskoca Kanuni'yi uçkurundan başka bir şey düşünmeyen bir karakter haline getirdiler, bari diziyi uzatmak için devamlı karakter sokup sokup izleyiciyi aptal yerine koymasınlar. Çok mu ileri gittim Yüksel Bey? Ama gerçekten bayılıyoruz izlerken ama beğendiğimizden değil, vallahi sıkıntıdan!.. Ölecekse öldürsünler, bu kadar uzatmanın anlamı ne? Sırada nasılsa bekleyen pek çok yeni karakter vardır. Daha bu dizi çoook uzun sürer. Hazır böyle seyirci de bulmuşlar. Sevgiler..."

Yüksel AYTUĞ / Günaydın

firuze karakteri baştan gereksizdi ama çocuklar büyüyene kadar konuya ihityaç vardı süresi doldu yani
ayrıca yüksel aytuğ paylaşmış geçen sene vadiyi kötüleyen bu sene yere göğe sığdıramayan isim fazla söze gerek yok

Yüksel Aytuğ Vadi'yi pek kötülemez, genelde efsane olarak bahseder, aynı şekilde MY'den de...

Bu sadece okuyucunun yorumu, demek ki böyle yorumlar çok geliyor ki paylaştı...

Yüksel Aytuğ Vadi'yi pek kötülemez, genelde efsane olarak bahseder, aynı şekilde MY'den de...

Bu sadece okuyucunun yorumu, demek ki böyle yorumlar çok geliyor ki paylaştı...

my nin anti sayfasını görsen facedeki şaşırmazsın

my nin anti sayfasını görsen facedeki şaşırmazsın

Okuyucunun yorumu değerli bence, o diziyi kökten eleştirmiyor. Zaten izleyici imiş ama gereksiz yere uzatılan olaylardan rahatsız oluyor demek ki...

Ben MY izleyicisi olup benzer duyguları yaşayanlar oduğuna inanıyorum...

Zaten bir diziyi kökten reddetmek kadar kökten sevmek ve hiç eleştirmemek de yanlış, o da bir tür bağnazlık sanki...

biz onlara örümcek beyinli diyoruz
ayrıca katıldığım noktalar var firuze iyi oynasa da gereksizdi kanuni-hürrem aşkı nasıl canlanacak muamma

Bu arada Meral Okay'ın yokluğu hissediliyor mu ? O, bu karakteri diziye sokar mıydı diye düşünüyorum da...

Bu arada Meral Okay'ın yokluğu hissediliyor mu ? O, bu karakteri diziye sokar mıydı diye düşünüyorum da...
yeni senartist fatmayı mustafanın gözdesi yapıp daye hatuna çok basit bir sonyzarak yeteneğini kötü olduğunu gösterdi yrıcadiğzinin başında gözükmesi gerekn sinan karakteri halayok meral okay olsa taşlkıcalı yerine sinan gelebilirdi

Peki dizi bitmeliydi diyor musunuz geçen yıl veya Meral Okay'ın yazdığı son bölümde ?

Meral Okay diziyi 4 yıl sürdürecekti bidiğim kadarıyla, yeni senaristlerle 10 yılı bulmasın süresi.

Peki dizi bitmeliydi diyor musunuz geçen yıl veya Meral Okay'ın yazdığı son bölümde ?

Meral Okay diziyi 4 yıl sürdürecekti bidiğim kadarıyla, yeni senaristlerle 10 yılı bulmasın süresi.

meral okay olsa dizi 10 yıl olsa yine fark etmez ama yenilerle bu sezon veya gelecek sezon ocak bitmeli ..

4 sezon ya da yaprak dökümü gibi yarım sezon daha eklemeli bitebilir son yarım sezonda hüremin ölümünden sonrasına geçilir selim tahta çıkar dizi biter

meral okay olsa dizi 10 yıl olsa yine fark etmez ama yenilerle bu sezon veya gelecek sezon ocak bitmeli ..

En sevmediğim şey, bağlandığım dizinin sonradan bozması, bakınız ÖBGZ...

Eğer genel olarak tüm izleyicileri dizi rahatsız etmeye başladıysa bir an önce bitmeli gerçekten, aklımızda güzel bir yer edinmeli...

Mimar Sinan ne zaman eklenicek diziye ?
mihirmahı ntaşlıcalıya aşık ettiler gelmesi uzun sürecek gibi
ama mehmet ölünce adına cami yapılacak gelmesi de lazım

- - - Ekleme - - -

öbgz çok bozdu özellikel osmanla metenin ynı kıza aşık olması olayıyla