Muhteşem Yüzyıl Yeni Transferleri İle Bu Sezon Ne Yapar?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,279
Puanı
1,061
muhteşem yüzyıl daha sezon başlamadan tuncel kurtiz-ozan güven-pelin karahan-cansu dere ve orkun öngen gibi isimleri kadrosuna kattı
en çok izlenen sezon finali olarak bıraktığı yeri korur mu,reytingini artırır ya da düşürür mü?
rakipleri neler yapar?

Reytinlerini korur Pargalı ve Hürrem üzerinden olaylar yaratırlarsa reytingler ciddi oranda artar

Reytinlerini korur Pargalı ve Hürrem üzerinden olaylar yaratırlarsa reytingler ciddi oranda artar

yavaş yavaş pargalıyı devre dışı bırakırlar bence valide de olduğu gibi çünkü 1534 deler pargalı 1536 da ölecek ölünce boşluk olmamalı dizide

Muhteşem Yüzyıldan Totalde 14-15, AB`de 17-18 reyting bekliyorum. Umarım daha yükseklere de çıkar

kesinlikle yükselecektir totalde 14 abde 16 bekliyorum

Yükselme bu kadar yaşlı bir dizi için beklenmez, final sezonu havası da estirilmiyor, senarist de değişti, bence yerini koruması yapabileceği en iyi şey olabilir...

Muhtemelen iyi bir açılış yapacaktır, biraktığı yerlere yakın olur ama sezon ilerledikçe gerilemesi şaşırtmaz...

Farketmez panpa ben izlemiyorum nasıl olsa

Yasli dizi oldugunu nerden cikardin ki , evet 3.Sezon ama daha yeni Hurrem Sultan zamani basliyo , yep yeni karakterler dahil olacak , bu sezon final'i de degil.

ama mynin ab de haftalık sıralamada 1. olacağı kesin