Muhteşem Yüzyıl Star Tvde Kaç Bölüm Oynayacak?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Dizi Kolik Yorumu

TIMS Productions star tvde 24 bölümlük anlaşma imzaladı? peki 24 bölüm sonra muhteşem yüzyıl yine eski kanalı olan SHOWa gider mi? bu soruya dizinin gidişatı karar werecek.
aksi taktirde 24 bölüm sonra dizinin veda ettiğini bile görebiliriz. çünkü kanal değiştiren bir dizinin gidişatı ratinglerde hep düşüş gösteriyor...

Ayrıca Show Tvyle arasını sıcak tutmaya çalışan TIMSta var ortada. Suskunlar adlı dizisiyle yakında SHOW ekranlarına eeniden dönecek TIMS. atv olması planlanan dzi son anda SHOWa verildi. bu sezon baya transferli geçecek gibi görünüyor. Ayrıca SHOW Tvde Ustura Kemal, Hababam Uzay, Eve Düşen Yıldırım ve M.U.C.K adlı dizilerde gelecek. sezon sonundada Adını Feriha... bitcek işte.. SHOWun gidişatida meraklarda.. hep beraber izleyip görücez.

Son düzenleme:
ben katilmiyorum ayni reyting alir hem a/b hem totalde örneklerin çok yanlis startv birkaç dizi bitirdi diyorsun ay tutulmasi bitirme nedeni D Prodiksyon Ait olmasiydi Ve Dogus grubu bünyesinde barındırmak istemedigi için küçük sırlarda ayni sekilde kesinlikle total 12 15 arasi ab 15 20 arasi olacagini tahmin ediyorum.. haftaya bakıp görücez.

daha alışamdım... pardon yanlış yere yazdığım için... peki bana hak veriyomusun Fks14?

Önemli degil, olur öyle seyler..

Sana hak verirsem kreys kizacak, kreys'e hak verirsem sen kizacaksin. En iyisi ben birsey söylemeyeyim.. Konuya resim ekleseydin güzel olacakti :)

ben katilmiyorum ayni reyting alir hem a/b hem totalde örneklerin çok yanlis startv birkaç dizi bitirdi diyorsun ay tutulmasi bitirme nedeni D Prodiksyon Ait olmasiydi Ve Dogus grubu bünyesinde barındırmak istemedigi için küçük sırlarda ayni sekilde kesinlikle total 12 15 arasi ab 15 20 arasi olacagini tahmin ediyorum.. haftaya bakıp görücez.

bak arkadaşım... bana muhalefet olma nedenin sırf muhteşem yüzyılsa bu benim yorumum.. ama aynı şekilde doktorlarda da böyle yaptın... herkesin düşüncesi farklıdır anladınmı kendi düşünceni yorum olarak yaz ama bana muhalefet olma lütfen...

bak arkadaşım... bana muhalefet olma nedenin sırf muhteşem yüzyılsa bu benim yorumum.. ama aynı şekilde doktorlarda da böyle yaptın... herkesin düşüncesi farklıdır anladınmı kendi düşünceni yorum olarak yaz ama bana muhalefet olma lütfen...

çok saçma konusuyosun birader sebebi bir yorum yapmısın bu yorum foruma açık herkez kendince yorumlayabilir Örnegimi bakın nasil güclendircem

Reyting Karnesi Çarsamba
Muhtesem Yüzyıl
Muhtesem yüzyıl özet
kuzey güney genelde böyle oluyor

Startv avrupa maçlari verince reytingler bir anda değisyor
Muhtesem Yüzyıl
Startvnin verdigi maç
muhtesem yüzyıl özet
kuzey güney oluyor yani [ Maç Verdigi Halde Rakipti startv yani rakip yaratmio veya rakip eksiltmiyor] anlatmak istedigim bu

Doktorlar konusunu açtin doktorlar kotu reyting alir dedim sebebi çarsamba günü olmasi ama pazartesi günü olsaydi çatir çatir reyting alabilecegini düsünüyorum umarim anlatabilmisimdir :)

Önemli degil, olur öyle seyler..

Sana hak verirsem kreys kizacak, kreys'e hak verirsem sen kizacaksin. En iyisi ben birsey söylemeyeyim.. Konuya resim ekleseydin güzel olacakti :)
hızlıca yazdım... ayrıca bn fotoğrafın nedense byk boyutlarını yerleştiremiyorum :D örn. doktorlardada öle olmuştu

çok saçma konusuyosun birader sebebi bir yorum yapmısın bu yorum foruma açık herkez kendince yorumlayabilir Örnegimi bakın nasil güclendircem

Reyting Karnesi Çarsamba
Muhtesem Yüzyıl
Muhtesem yüzyıl özet
kuzey güney genelde böyle oluyor

Startv avrupa maçlari verince reytingler bir anda değisyor
Muhtesem Yüzyıl
Startvnin verdigi maç
muhtesem yüzyıl özet
kuzey güney oluyor yani [ Maç Verdigi Halde Rakipti startv yani rakip yaratmio veya rakip eksiltmiyor] anlatmak istedigim bu

Doktorlar konusunu açtin doktorlar kotu reyting alir dedim sebebi çarsamba günü olmasi ama pazartesi günü olsaydi çatir çatir reyting alabilecegini düsünüyorum umarim anlatabilmisimdir :)
tmm ama sonuçta ben dedimm muhteşem yüzyıla en ii rakip doktorlar die... ama bu benim yorumum... sen nie karışıyosunki..

tmm ama sonuçta ben dedimm muhteşem yüzyıla en ii rakip doktorlar die... ama bu benim yorumum... sen nie karışıyosunki..

Doktorlarin en iyi performansı 11 reyting görmüs lakin o günün sartlarinda rakip yoktu simdi pazartesi baslasa bisiyler yapabilir ama nekadar iyi olur bilmem

Ben bir konu açmistim anket buyrun ordan yorumlarinizi eksik etmeyin.

https://fav10.net/f580/muhtesem-yuzyil-zirveyi-koruyabilecek-mi-104069/

Ve Startv ilgili anket açmistim buyrun

https://fav10.net/f580/2012de-yeni-star-basarili-olabilecek-mi-105251/

:)

ya ben muhteşm yüzyılın ratinglerinin zamanla düşeceğini söylüyorum.. bu sezon dizi baya saçma gidio çnkü haremden çıkmıyo.. bi ki savaş sahnesi veriyolar 4 ay haermde yan gelip yatıryolar süleymanı...

ya ben muhteşm yüzyılın ratinglerinin zamanla düşeceğini söylüyorum.. bu sezon dizi baya saçma gidio çnkü haremden çıkmıyo.. bi ki savaş sahnesi veriyolar 4 ay haermde yan gelip yatıryolar süleymanı...

EVET KANUNİ DEVAMLİ birlikte oluyor buda reytingleri artiriyor ama startv DE TAHT KAVGALARİ OLCAKMİS DUYDUKLARIMA GÖRE ŞEHSADE MUSTAFA SELİM ARASİNDA BABASİ KENDİNİ OGLUNU ÖLDÜRCEK HÜRREMİN ETKİSİYLE NELER NELER OLCAK SAVAS SAHNELERİ OLACAK DEMİSTİ 2.VİYANA KUSATMASİ OLACAK STARTVDE YANİ hocam azalir artar artar azalir bilmem ama çok kaliteli bir yapım oldugunu biliyorum

EVET KANUNİ DEVAMLİ birlikte oluyor buda reytingleri artiriyor ama startv DE TAHT KAVGALARİ OLCAKMİS DUYDUKLARIMA GÖRE ŞEHSADE MUSTAFA SELİM ARASİNDA BABASİ KENDİNİ OGLUNU ÖLDÜRCEK HÜRREMİN ETKİSİYLE NELER NELER OLCAK SAVAS SAHNELERİ OLACAK DEMİSTİ 2.VİYANA KUSATMASİ OLACAK STARTVDE YANİ hocam azalir artar artar azalir bilmem ama çok kaliteli bir yapım oldugunu biliyorum
benim yorumum hala aynı ynde.. ben dizin kötü olduğunu düşünmüyorum zaten ama ratinglerinin düşeceğine inanıyorum