o kadar oyuncu var ki hepsini yazamadım ama yarın tamamlamaya çalışırım. teşekkürlerHalit Ergenç kendini dinlendirmeli, ki kendisi de zaten şu anda herhangi bir teklifi kabul etmiyor ve en doğrusunu yapıyor...
Meryem Uzeri'yi de özledik, hemen ekranlara dönsün. Ama kendine yaraşır bir rolde...
Vahide Perçin'i atlamak haksızlık olmuş, o da eklenmeli yazıya. Şu anda herhangi bir dizide yer almasa da, son filmi Ayhan Hanım ile İstanbul Film Festivali'nden ödül aldı kendisi ve SİYAD için de önemli aday adaylarından biri.
Nur Fettahoğlu da dizinin ölmeyen nadir karakerlerinden birini canlandırdı, yoruldu. Hemen "Hayat Yolunda"yı kabul etmeli miydi, orası şüpheli. Ama proje de 1-2 ay sonra gireceği için biraz daha dinlenme imkanı olacaktır. Bu söylediklerim Engin Öztürk için de geçerli.
Okan Yalabık'ı da çok özledik. O da hemen bir diziyi kabul etmeli. Sadece reklamlarda sesini kısaca duymak yetmiyor. Sezon ortasında sürpriz bir şekilde karşımıza çıkar inşallah...
Nebahat Çehre, her dizisinde aynı rolü oynuyor. Zengin ve soğuk kalpli anne. Aşk-ı Memnu, A.Ş.K. ve Kara Para Aşk'ta köşkten, MY'de ise saraydan çıkmadı bir türlü. Kendi sesini de kullanamıyor ya bu yaşta, ona da pes diyorum. Tabii kendi tercihi, ama orada burada biliyoruz, aşinayız. Ki güzel de bir sesi var, ama dublajla olmuyor işte...
Mehmet Günsür'ün de bir dizide oynamasını çok isterim, ama İtalya'da yaşamına devam edip ailesine daha fazla vakit ayıracakmış. Aldığı kararı takdir ediyorum, ama onu sadece filmlerde görmek doyurmaz ne yazık ki. Unutursam Fısılda'yı da merakla bekliyorum bu arada...
Aras Bulut İynemli'nin yeni projesini de merak ediyorum. Hazal Kaya ile iyi bir ikili olacaklar mı, onu yakında göreceğiz...
Ozan Güven, yine yakın dostu Cem Yılmaz ile bir film çekiyor. Zaten CMYLMZ filmlerinin kadrosunda Özkan Uğur, Ozan Güven ve Zafer Algöz yoksa o film, film olmaz. Bekliyoruz Pek Yakında'yı da...
Pelin Karahan çocuğuna daha fazla ağırlık verecek. Doğru bir karar, ki çoğu kişi onu sevmese de bu rolünde. Ama ben beğenmiştim, en azından Mihrimah'ın soğukluğunu iyi yansıtıyordu.
Nurbanu'yu canlandıran Merve Boluğur da yok bu arada yazıda. O da eklense iyi olur...
Tolga Sarıtaş, Cihangir rolünde muhteşemdi. O ölüm sahnesi adeta bir oyunculuk dersi gibiydi. Hatta bazı sahnelerde Halit Ergenç'ten rol çalıyordu. Benim Adım Gültepe'de harika. Gerçi dizinin her detayı harika, orası ayrı...
Benim Adım Gültepe demişken, MY'de Gülfem Hatun'a hayat veren Selen Öztürk'ü de yazmayı unutmuşsunuz...
Selma Ergeç'in yeni işinin çok parlak olacağına inanıyorum. Sinem Kobal haricinde harika bir kadrosu var, başarılı olacaktır...
Ruhumun Aynası'nın bitmesi, hala yüreğime oturuyor. Ki aradan koskoca bir ay geçti, ama unutamıyorum. Keşke biraz daha izlenseydi de, en azından Eylül'ü görebilseydi... Filiz Ahmet zaten harika bir oyuncu, yeni projesini de bekliyoruz...
Selim Bayraktar, yoluna şimdilik sinema filmleriyle devam edeceğe benziyor. Yolu açık olsun...
Sarp Akkaya'nın Karadayı'da nasıl bir performans çıkaracağını merak ediyorum. Karadayı demişken, dizinin kadrosuna dahil olan Fatih Al da üç yıl boyunca Matrakçı'yı canlandırmıştı, o da olabilirdi...
Sonuç olarak harika bir yazı. Hürrem #2, Nurbanu, Gülfem ve Matrakçı gibi karakterlerin yokluğu göze çarpsa da (sizi biraz sıkacağım, ama eklense iyi olur) bolca emek verilmiş. Tebrikler @yatutarsa...
teşekkür ederimEline saglik.
bi de senin filizneboş kötü tercihler yapmış onun dışında iyi gibi
onun tercih iyiydi ama kanal kötüydübi de senin filiz
teşekkürlerEllerine sağlık. Güzel bir araştırma olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?