Muhteşem Yüzyıl Ne Zaman Final Yapacak?

Muhtesem Yüzyil dizisini sevmeyi izlemesemde bu habere gercekten üzüldüm. Bu resmen TV deki özgürlüge müdahaledir ve Dizi Hükümetin baskisi yüzünden hem senaryo da degisiklik yapiyor hemde erken final karari almis. Biz Vadi Hayranlari olarak bunun aynisini yasamistik...

aga ecdadımızı yerin dibine sokuyo böyle özgürlük mü olur tabiki bitmeli acilen hemde
vadi terör gerçekleri anlattığı için kaldırıldı bunu herkes biliyo

Takas Muhteşem Yüzyıl'ı Allah aşkına hiç izledin mi sen.Ecdadımızı yerin dibine sokuyor diyorsunda diziyi kaç kez izledin de bu karara vardın söylemek istersen dinlerim.Hocalarının yorumlarını aynen burada paylaşıyorsun gibime geliyor.Profesörler ne derse o mantığıyla hiçbir yere varamazsın söyleyeyim sana.Üniversite de kişinin kendi fikirlerinin oluşması mantıklıdır.Örneğin bizim profesörümüzde Osmanlıyı savunuyor,cumhuriyeti yerden yere vuruyor.Sence ben bu profesörün düşüncesini savunmalı mıyım?Tabiki hayır.Yani izlemediğin,kulaktan dolma bilgilerle diziyi yerden yere vuruyorsun.Demek ki sende izlemişsin ki böyle kişisel yorumlar yapıyorsun .

kardeş 1 i 2 i kötülese tamam tüm tarihçiler baştan aşağı rezalet diyo ilber ortaylı bile bu görüşte tüm bilirkişiler bu görüşte başbakan bile söylüyo be daha ne olsun ben tabiki izlemedim 5 dk bile izlemedim

Başbakan Dizilere de Karıştı Yok Artık TV İzlemeyeceğim Yakında o na ne !

başbakan bizleri düşünüyo işte ne güzel helal olsun

Demek istediğimde o işte izlemediğin bir dizi hakkında nasıl peşin hüküm verebiliyorsun bunu söylemek istiyorum.İlber Ortaylı ya da Başbakanın her söylediği doğru mu sence ki doğru olmasa bu kadar yargısız infaz yapmazdın herhalde.Başbakan bugün Kurtlar Vadisi Pusu içinde kötü örnek teşkil ediyor dese ya da İlber Ortaylı aynı tepkiyi verir miydin merak içerisindeyim doğrusu.

bak bu tarih dizisi o konunun uzmanları yani tarihçiler istisnasız aynı tepkiyi verdiler ilber ortaylı vadiye laf atsa anlamsız olur çünkü uzmanlık alanı değil aradaki arkı görmeni umuyorum ve hala bu diziyi savunmanı anlamakta güçlük çekiyorum

Doğru söylemişsin

Adam gibi savaşını yapsın onun dışında ne yapıyorsa yapsın bizi ilgilendirmez ama tarihi değiştirmesin dizi. Şehzadenin ölmesi gerekiyor ama reyting uğruna yaşıyor. Olacak gibi değil.

star bu para kaynağını bırakmaz
hikayede bitmeyeceğine göre sadece ortama göre açıklama olmuş

Yapımcı açıkladıysa kesin ayrıca bitip bitmemesi umrumda değil sen yalarsın anca.

haberiin detayı yok haberin kaynağı da doğan haber ajansı merak etmeyin sizi böle sevinderecek şey olmucak

Muhteşem bitiyor diye mutlu mu olcaz benim gözümde zaten önemsiz değersiz bir dizi biter bitmez alakadar etmez