Muhteşem Yüzyıl Ne Zaman Final Yapacak?

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
muhtesemyuzyilkanuni1.jpg

Star TV'nin en çok izlenilen dizisi Muhteşem Yüzyıl şu günlerde büyük bir tartışma konusu oldu.

Dizinin yapımcısı olan Timur Savcı Muhteşem Yüzyıl'ın ömrünün 4 yıl olacağını açıklamıştı.Ancak tartışmalardan sonra dizinin 3. yılının sonunda yani bu sezonun sonunda final yapmasına karar verildi.

Dizinin önümüzdeki bölümlerinde savaş sahnelerine ağırlık verileceği öğrenildi.

Savaş sahnelerine ağırlık verildiğinden sonra neden bitiriliyor ki

Dizinin başarısı artık tescillenmiş.Dizi final yapsa bile artık kendini kanıtlamış bir dizi olarak final yapacaktır.Gündem malzemesi olabilmek için Muhteşem Yüzyıl'a saran iktidarın vay haline ne diyebilirim ki.

neyi kanıtlamış atalarımızın karı kızla mı uğraştığını yoksa kanuninin yatak odasından çıkmadığını mı kanıtlamış neyi kanıtlamış merak etmiyo değilim rezillikti resmen türk toplumu adına tam bir skandal ve rezalettir bu dizi 3 yıl sürmesi bile faciadır yazıklar olsun diyorum sadece o kadar bunlar hepsi israilin oyunları kazandıkları para direk israil istihbarat servisinin kasalarına gidiyo yazık be

Bugüne kadar başarısını kanıtlamış bir dizi olarak kaldı. 3 sezon sürdü. Hikayesini tamamlayıp bitmeli bence de. Tadında kalsın. Uzatacaklar diye ikide bir birilerini zehirlemesinler. En iyisi bitmesi.

Starın en büyük kozu bitiyor :D

Takas geçende söylediğim gibi seninle bundan böyle dizi tartışmasına girmeyeceğim sadece senden beklediğim saygın bir uslup olur mu?Bu benim yorumumdu ben böyle düşünüyorum.

o da benim yorumumdu gerçi benim yorumum değil hocalarımızın yorumu onlarda benim dediklerimin aynısı diyolar bana bir daha üslubunla ilgili bişey deme güzel kardeşim varsa bi şikayetin şikayet butonu sol tarafta dediklermde bir saygısızlık göremiyorum ne kibar adamsın be

neyi kanıtlamış atalarımızın karı kızla mı uğraştığını yoksa kanuninin yatak odasından çıkmadığını mı kanıtlamış neyi kanıtlamış merak etmiyo değilim rezillikti resmen türk toplumu adına tam bir skandal ve rezalettir bu dizi 3 yıl sürmesi bile faciadır yazıklar olsun diyorum sadece o kadar bunlar hepsi israilin oyunları kazandıkları para direk israil istihbarat servisinin kasalarına gidiyo yazık be

Çok vadi izlemişsin.belliki kafa yapıyo sende :d

benim dediklerimi prof hocamız dedi ve dersimize giren tüm tarih prof ları bu dizi rezilliktir diyo savunulcak bi tarafı yok israil medyayı ele geçirdi bu dizide onların türk toplumunu kötülemek osmanlıyı yanlış gösermek için kullandıkları bi koz bu dizinin gelirleri israil istihbarat servisinin kasalarında hey yavrum hey :D

Sen hocalarının yorumuna bakarsan elbette Muhteşem Yüzyıl'ı kötüleyeceklerdir niye acaba.Neyse konuyu farklı boyutlara taşımak istemiyorum.Selamlar,sevgiler kardeş :)

yapma yav tüm tarihçiler yanlış biliyo sen doğru biliyon işe bak müthişsin müthiş :d