Muhteşem Yüzyıl Muhteşem Efektler

Daha iyisi olamaz. Digiflame ile çalışıyorlar. Adı gibi Muhteşem olmuş :)

İlk sezona göre daha iyi efekt konusunda. En azından Türkiye'de diğer dizilere bakınca...
Keşke şu dizi saatler sürmek yerine 40 dk falan olsa o zaman kalitesi daha çok artar. 2 saat bakışma ve yürüme sahneleri izlemeyiz boşa.

Pek başarılı bulmadım açıkçası ama 1453'ün efektler ile yarışamaz bu bir dizi o film daha az uğraşıldığı kesin. :)

Pek başarılı bulmadım açıkçası ama 1453'ün efektler ile yarışamaz bu bir dizi o film daha az uğraşıldığı kesin. :)

fetihteki sahneler dah kötü o kadar bütçeye yakışmamış :D

- - - Ekleme - - -

İlk sezona göre daha iyi efekt konusunda. En azından Türkiye'de diğer dizilere bakınca...
Keşke şu dizi saatler sürmek yerine 40 dk falan olsa o zaman kalitesi daha çok artar. 2 saat bakışma ve yürüme sahneleri izlemeyiz boşa.
aynen ben d eöle düşünüyorum süper değiller ama türkiye deki rakipleriyle karşılaştırınca en iyisi 40 dakika olsa zaten uçar:D

Fetih'te adamı kılıçla kesiyor ama kan yok kılıçta. :D

- - - Ekleme - - -

aynen ben d eöle düşünüyorum süper değiller ama türkiye deki rakipleriyle karşılaştırınca en iyisi 40 dakika olsa zaten uçar:D

Türkiye'deki dizilerle karşılaştırınca iyi ama keşke dünya genelinde karşılaştırılacak seviyeye gelse dizi.
Dizinin yarısı bakışma ve sessiz sahnelerle geçiyor zaten çok saçma oluyor. :D

Fetih'te adamı kılıçla kesiyor ama kan yok kılıçta. :D

- - - Ekleme - - -

Türkiye'deki dizilerle karşılaştırınca iyi ama keşke dünya genelinde karşılaştırılacak seviyeye gelse dizi.
Dizinin yarısı bakışma ve sessiz sahnelerle geçiyor zaten çok saçma oluyor. :D

o dönemi anlatan dünya dizlerinde de pek iş yok efekt olarak :Dgenelde bilim kurgu işe girince biraz düzeliyor

Forum İstatistikleri

Konular
176,385
Üyeler
8,561
Son Üye
Whuenuides