Muhteşem Yüzyıl: Kösem | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

nesini çözemedim adam 2dir ay yapımda
ay yapımda iki kadın yazar var artık ezberlik konulara sahip senaryolar üretiyorlar biraz kendilerini geliştirmeleri şart

kenan imirzalışeyi karabayırda çok pasifleştirilmişti nerdeyse totoş bir karaktere çevirmişlerdi adamı , ailesini kaçırdılar kızkardeşini kaçırdılar kardeşine tecavüz ettiler yeğenini patlattılar üstünden geçmeyen kalmadı ama bir türlü doğru dürüst sinirlenemedi adamlarıda öldüremedi hep böyle yumuşak bir karakterden devam etti

söylediğin ilk 3 özellik zaten var abayda kendi de kabul eder
anti kösmecilik orası tartışılır
Adam eleştiri yapamaz mı yani illa bir çerçeveye mi oturtmanız gerekiyor?
Mesela bugüne kadar Kösem hakkında tek eleştirim olmadı, yarın öbür gün eleştirirsem Tuba'cı olduğu için mi böyle konuşuyor diyeceksiniz? Pargalı ölene kadar Muhteşem Yüzyıl'ı da çok seviyordum ama ondan sonra bozdu, bunu dile getirince niye anti Muhteşem'ci oluyorum onu anlamadım?

iyi de adam eleştirmemiş ki diziyi adamın mesajı şu :Kösem bu hafta iyi alamazsa bütün Kösemciler forumdan kaçıcak anlaşılan.))))))

dizinin içeriğindeki karakterleri konunun gidişatını eleştirmek ayrı olay ama yarın obürgün kösemciler foruma giremez demek ayrı olay bence
)
orda abay toptancı bir yaklaşımla tüm kösem seyircisine dalmış ? iyide yapmış bence bende çatacak birini arıyordum fırsat bu fırsat abaya dalayım dedim
)

iyi de adam eleştirmemiş ki diziyi adamın mesajı şu :Kösem bu hafta iyi alamazsa bütün Kösemciler forumdan kaçıcak anlaşılan.))))))
Akın'ın ben bugüne kadar tek kırıcı mesajına denk gelmedim. Hafiften gönderme yapmış, adamın bütün seceresini ortaya dökmüşsünüz? Maşallah eleştiriye çok açığız.

Akın'ın ben bugüne kadar tek kırıcı mesajına denk gelmedim. Hafiften gönderme yapmış, adamın bütün seceresini ortaya dökmüşsünüz? Maşallah eleştiriye çok açığız.
zaten @ABAY_06 mesajından kırılmadıkki yani ben kendi adıma rahatsızda olmadım kırılmadımda zaten mesajlarından rahatsız olduğum bir vatandaşa cevap dahi vermem
) adama toptan dalıyorsak sevdiğimizdendir
)

Yok ya düşman felan değilim objektif yorumlar yapıyorum Perşembe reyting yorum konusuna bakarsın iyi olur.))))))))
objektifin batsın galip hayaranından objektif yorum bekleyenden hata bizde kabahat

@destere kçamaz onda utanma yoktur
Ne oluyor lo bütün saldırıya geçmişsiniz hemen sakin relax olun eleştiriye açık olun yahu Beren'le ilgili hiç bişey söylemedim @destere onu nerden çıkardın.)))

Ne oluyor lo bütün saldırıya geçmişsiniz hemen sakin relax olun eleştiriye açık olun yahu Beren'le ilgili hiç bişey söylemedim @destere onu nerden çıkardın.)))
berenin dizisini sevmeyen berende sevmez bereni sevmeyeni ben sevmem kaybol buralardan tiz vakitte
)

Beren ne zaman geliyor sen ondan haber ver yıkama yağlamayı bırak.))))))

berenin dizisini sevmeyen berende sevmez bereni sevmeyeni ben sevmem kaybol buralardan tiz vakitte
)
Daha Beren ortalıkta yok gelince belki severim. ))))))) Bbu Ekin Koç şimdi Beren'le patner olcak.

gelişi muhteşem olacak böyle gökte bir yıldız parlayacak alem semaya bakacak ağlayacak önünde diz çöküp secdeye varacak

ne bilim ne zaman geliyor?
ha bugün ha yarın bekliyoruz gerçi fazlada acele etmiyoruz anastasiam bizi idare eder o gelene kadar
)

Anastasia Tsilimpiou 12 Kasım'da 18'ine girmiş. 😱 Ben de sandalyeye otursa ayağı yere değer mi diye tereddüte düşmüştüm bunu öğrendiğim iyi oldu.

Daha Beren ortalıkta yok gelince belki severim. ))))))) Bbu Ekin Koç şimdi Beren'le patner olcak.
bencede ekin koç beroşuma partner olacak kapasitede biri değil bende yakıştıramadım beren için daha kaliteli bişey bulmaları lazımdı ama sorun değil beren bu yanındaki fokuda altına çevirmesini bilir

Anastasia iyiydi ya Beren başka dizide oynasın.))))))