neyse bir haber daha buldum yarın açarımKlavyeyi totosuna mı düşürdü iki saatde bir mesaj yazıyor.
neyse bir haber daha buldum yarın açarımKlavyeyi totosuna mı düşürdü iki saatde bir mesaj yazıyor.
Nurgül'ü bulurlarsa yaparlar, çabuk davransınlar bence.neyse bir haber daha buldum yarın açarımcnn international paramparça setine geliyormuş nurgülle röportaj yapacakalrmış))
yapmış da olabilirler tam okumadım haberi sadece nurgül ve röportaj vardıNurgül'ü bulurlarsa yaparlar, çabuk davransınlar bence.
Link at bakalım ya da ben bulurum.yapmış da olabilirler tam okumadım haberi sadece nurgül ve röportaj vardıacaba bu programın reytingi kaç olur
http://cnnpressroom.blogs.cnn.com/2...tional-programme-information-weeks-3-and-4-2/Link at bakalım ya da ben bulurum.
boobsların olduğu bölgeyi şişirsek bisiklet pompasıyla, fazla kıllarıda rendelesek bayağı bişeye benzerbak @destere hayalindeki vcariyeyi bulmuş @Çiğdem- i boynuzluyor galiba)
Ekli dosyayı görüntüle 48185
Türkiye, İtalya ve Çin arasında köprü vazifesi görüyor ya (İpek Yolu) geçerken Paramparça setine de uğramışlar işte.
benim PC iflas etmiş durumda bir mesaj yazıyorum ekran donuyor tekrar aç kapa tam bir çin işkencesiKlavyeyi totosuna mı düşürdü iki saatde bir mesaj yazıyor.
bak beren görünce senbenim PC iflas etmiş durumda bir mesaj yazıyorum ekran donuyor tekrar aç kapa tam bir çin işkencesi
bak beren görünce sen)))
@Harunnn60 @Çiğdem- @cookies @vadikızı
https://twitter.com/x/status/685761763942465537
kendini de biliyonlama gibi duruyor zaten tip yok adamda aynada kendine baksa hiç berenle işinin olmayacağını anlayacaktır
nasyalı bölümleri izle yeter beren beceremiyor rolüCooook bolum birikti :'(
Ay'layarak neyin isyanını yapıyon😕reytingler kötü gelince sen de mi vurayım dedinay afişi bile kopayalamışlar .ss ay yetmedi efsanetül mefsaneden aldıkları sayemizde 1.5 milon reklam gelirleri var bu reytingle italyadan fransadan tv yetkilileri bile lansmanlarına geliyor.ss @mrt-06 @Çiğdem- @sokak sanati @destere @sürgünüm @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 48201
ne diye vurayım ben başından beri eleştiriyorum berenin o role olmayacağını yılmaz şahinin gitmesi gerektiğini hep söyledimAy'layarak neyin isyanını yapıyon😕reytingler kötü gelince sen de mi vurayım dedin
Dur bakalım belki atağa kalkar Kösem.kız @Çiğdem- bu savaşı elbet biz kazanacağız hatuncuk kösem senin gibi çiroz@destere @sürgünüm @Harunnn60 @denizz19 @cookies @vadikızı @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 48262
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?